Friday, December 2, 2011

Buku Grolier

terima kasih utk gambar http://mamaadablog.blogspot.com/


pernah dengar grolier tak?? haa..koi dah terbeli set grolier ni...benda ni mmg koi dah lama idam-idamkan....apa benda nya Grolier ni...hmm..nak diterangkan mmg susah...tapi utk orang yang tak pikir dua kali untuk beli buku...berhutang pun takpe..hahaha...

semalam rak percuma tu en. suami koi dah tolong pasangkan...buku dah susun sikit sikit...budak2 dah start tengok gambar2 kat buku2 tu...oleh kerana budak2 tu kelihatan sangat excited..koi rasa happy la jugak...tapi koi belum bagitau lagi harga sebenar buku2 tu semua kat en. suami koi...hmmm...

cuma koi pikir satu la..duit ni...kalau koi tak beli benda2 camni pun ujung bulan habis juga...kalau belipun habis juga...lagi 2 ke 3 hari ni gaji..ada aje benda yang nak dibeli selagi gaji tu tak habis...mudah mudahan buku ni ade la memberi manfaat kepada anak anak koi...takla asik mintak nak tgk kartun ajer...dahla kartun kat astro tu asik2 tayang benda sama ajer...bil asik naik ajer..kartun nyer asik ulang kartun yang sama ajer...

7 comments:

Anonymous said... [Reply]

buku grolier tu bape harge semuanye ea?utk anak 3 dan 7 thn...tq...

Anonymous said... [Reply]

kt cni ade pameran ibu&anak.nk tnye.buku grolier nie ok x?sbb hrge yg diorg bg RM3300.deposit rm300.buku trmasuk :-
(1) Words & words cd's.
(2) fun thinkers
(3) disney magic english
(4) logico piccolo
pastu,klu beli brg kt atas tu,dpt percuma rak buku.agk berbaloi x klu beli?sbb hrgenya mmg bezakn?ke hrge buku pn da naik skrg nie?hehe...tq

Nafisa81 said... [Reply]

berbaloi atau tak tu terpulang kepada kita sendiri..beli set yang macam mana bagus pun kalau kita tak gunakan..tak berbaloi juga...

ekinashikin said... [Reply]

wahh besh nya..
zaman kita budak2 dulu x de pon kan mcm gini...
bagus utk budak2 kan...dri duit terhabis beli itu ini..baik invest utk anak2

Cute Mum said... [Reply]

dah agak dah harganya mahal..
tapi kalo ada duit lebih, apa salahnya beli untuk anak-anakkan..

manz grolier said... [Reply]

kepada Anonymous...

harga yg ditawarkan adalah sama pasal harga tuh fix by company...

kalau puan beli ngn saya...saya akan tambah lagi hadiah personal iaitu product islam4kids...hanya ngn manz grolier jer puan leh dpt product nih...puan xkan dpt ngn memana agent...

mmg berbaloi kalau puan ambik ngn saya...puan leh call / sms ke no saya...016 343 5788...

Puan Ayu said... [Reply]

entry yg bagus n berguna untuk ibu bapa yg pentingkan pendidikan awal untuk anak2.
mana2 ibu bapa yang nk beli wooden education toys atu montessori boleh follow IG ni #montessoriestoys atau boleh layari web http://montessoriestoys.com/ terima kasih

Sale! Sale! Sale!

Dapatkan pelbagai barangan di Seri Sekijang Blogshop...
Legging kanak-kanak, Cawan Giacomo, Handmade Chocolate, Homelife, kitchen wallpaper, cartoon cutlery, kitchen tools, Gift Box, Serving tray, Fridge magnet preloved item

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

I will follow youuu....

babab.net

apesal traffic??