Friday, April 6, 2012

Telekung Travel Warna Purple Yang Cantik...

koi baru beli jer, telekung travel ni..terguda sebab cumel amat. kecik jer...tak sampai separuh saiz majalah pun..boleh la nak bawak ke site...senang sikit..takla penuh beg kerja koi. skang ni pun rupanye dah macam beg orang nak pergi hiking.

tapi kegembiraan koi menerima telekung travel tu tak kekal lama bilamana koi serlung masuk je telekung tu...kaki dgn tangan koi berada di luar telekung...hihihi..kecik amat...huhuhu...tapi encik suami koi kata...bukan telekung tu kecik..koi yang besar... hmm..benda yg cantik2 ni hanya untuk org yang comel lotte ker???makanya...kemungkinan besar telekung tu akan dimiliki ibu mertuaku..yelah nak bagi mak sendiri...dah sah sah mak koi sama saiz jer dengan koi...dah la kain jenis yang sgt ringan dan nipis...sekali koi sujud..mau prakkkkkk...haaa..rabak free jer...bukan nak kata kain dia takde kualiti...ini hanyalah kebimbangan koi sendiri jer...dr segi warnanya..mmg koi sgt suka...dan koi sgt terkilan bila tak dapat pakai..mmg la boleh pakai stokin..tp skang ni pokoknya koi nak mengurangkan kadar muatan beg...dgn nak bawak stokin solat bagai..baik koi bawak hak tutup kaki...

walaubagaimanapun..harap harap mak mertua koi gumbira menerimanya...


8 comments:

Miss Mirror a.k.a Sam said... [Reply]

Cantik telekung tu, sygnya klu tak muat. Tp satu halnya klu pakai kain licin2 ni, kena kipas angin je (time rukuk), dia terselak2 ke depan, unless klu fabrik dia berat.

Nafisa81 said... [Reply]

APA BOLEH BUAT...MMG SAIZNY UTK WANITA TIPIKAL MALAYSIA..KOI YG OVERSIZED..HAHAHA

Aju Mohit said... [Reply]

Memang cantik banget yan

Solihin Zubir said... [Reply]

haha.. menarikla.. bleh jd beg.. hehe.. so, tiada alasan utk tdk solat.. :D

p/s : akak ada tnya knapa update terbaru di blog sy tak naik kan? akak kena tukar ke link baru n tukar nama baru tu.. Solihin Zubir, bukan SolihinZubir.com lg dah.. :D

RazFiRa said... [Reply]

cantiknye telekung warna purple.. huhu nak jugak :P

CouLeur de Chiqu3 said... [Reply]

dah lama nk cari telekung camni, ringan+kecik+mudah..sesuai nk travel..

kck cari mana2 xde jumpa telekung camni ..nk tnya beli kt mana?

alinac lover said... [Reply]

alahai.comel je kan.. yong pon suka

Anonymous said... [Reply]

Cuba tgk facebook telekung travel sharzlin. Murah n cantik telekung travel ni.

Sale! Sale! Sale!

Dapatkan pelbagai barangan di Seri Sekijang Blogshop...
Legging kanak-kanak, Cawan Giacomo, Handmade Chocolate, Homelife, kitchen wallpaper, cartoon cutlery, kitchen tools, Gift Box, Serving tray, Fridge magnet preloved item

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

I will follow youuu....

busuk.org

apesal traffic??