Showing posts with the label telekungShow all
Telekung Tea Johor Bahru
Pin it

Hari Jumaat 2 minggu lepas, MY pergi beli telekung untuk buat buah tangan hari raya nanti. PIlihan MY adalah Telekung Tea, Johor Bahru. Pergi suami hantarkan, MY malas nak drive sorang sorang ke sana... Crowded sangat. Nak parking pun susah. Suami tunggu je dalam kereta dengan Mijan. Mama Yan turun…

Read more
Telekung Swarovski Siti Khadijah
Pin it

kakak ipar MY yang dulu tinggal bersama MY dah balik kampung dah.. Jaga ibu bapa mentua MY yang dah uzur. Tahun ni kakak dah berusia 55, dah boleh keluarkan duit EPF zaman kerja kilang dulu. Jadi...  Kakak ipar MY bagi adik adik sorang sikit... suami MY dapat RM300, MY dapat RM100. Untuk buat tand…

Read more
Aku...inginkan dirimu.
Pin it

Aku inginkan dirimu Datang dan temui aku Kan ku katakan padamu Aku sangat mencintai dirimu Aku inginkan dirimu Datang dan temui aku Kan ku katakan padamu Aku sangat mencinta Koi sangat-sangat tak dapat menahan keinginan dan nafsu nafsiku terhadap benda yang satu ini.  Hari-hari koi du…

Read more
Telekung Travel Warna Purple Yang Cantik...
Pin it

Mama Yan baru beli jer, telekung travel ni..terguda sebab cute amat. kecik jer...tak sampai separuh saiz majalah pun..boleh la nak bawak ke site...senang sikit..takla penuh beg kerja Mama Yan. sekarang ni pun rupanya dah macam beg orang nak pergi hiking. tapi kegembiraan MY menerima telekung …

Read more