Tuesday, June 26, 2012

Pokok Manik dah Sampai Ofis..

 bonsai manik yang warna purple dah pun sampai ke opis hari ni..dah selamat duduk atas rak bersama rakan2 yang lain. eheh...potpouri burner nyer lilin dah koik...tak perasan plak...hmm...dah macam mini garden pulak atas rak

ni close up bagi pokok yng koi buat semalam. nampak tak batu2 yg koi beli kat kedai akuarium kelmarin...efek dr flash henpon sony erikson ni buat manik purple kebiruan biruan la...

7 comments:

  1. buat sendiri? walallaweh.... rajin akak ni.. :D

    ReplyDelete
  2. Wah!. Cantik la!
    Boleh wat bisnes ni Nafisa!.

    ReplyDelete
  3. Manik tu beli kat kedai aquarium? Kretif aok ni.

    ReplyDelete
  4. cantik menarik tertarik kau mmg daboomm la pokok bonzai tu!

    ReplyDelete
  5. manik beli kedai pengantin...batu2 kecik dalam pasu tu yang beli kedai akuarium...

    ReplyDelete
  6. cantik ...
    kalau warn campur lagi cantik kan
    pernah tgk pokok besar dari nie ;)

    ReplyDelete

terima kasih la weiii...

Post Terhangat