Tuesday, June 26, 2012

Pokok Manik dah Sampai Ofis..

 bonsai manik yang warna purple dah pun sampai ke opis hari ni..dah selamat duduk atas rak bersama rakan2 yang lain. eheh...potpouri burner nyer lilin dah koik...tak perasan plak...hmm...dah macam mini garden pulak atas rak

ni close up bagi pokok yng koi buat semalam. nampak tak batu2 yg koi beli kat kedai akuarium kelmarin...efek dr flash henpon sony erikson ni buat manik purple kebiruan biruan la...

7 comments:

Solihin Zubir said... [Reply]

buat sendiri? walallaweh.... rajin akak ni.. :D

Miss Mirror a.k.a Sam said... [Reply]

Wah!. Cantik la!
Boleh wat bisnes ni Nafisa!.

LydSunshine said... [Reply]

Manik tu beli kat kedai aquarium? Kretif aok ni.

Ardini Humaira said... [Reply]

comeyy :D

RazFiRa said... [Reply]

cantik menarik tertarik kau mmg daboomm la pokok bonzai tu!

Nafisa81 said... [Reply]

manik beli kedai pengantin...batu2 kecik dalam pasu tu yang beli kedai akuarium...

ieda said... [Reply]

cantik ...
kalau warn campur lagi cantik kan
pernah tgk pokok besar dari nie ;)

Sale! Sale! Sale!

Dapatkan pelbagai barangan di Seri Sekijang Blogshop...
Legging kanak-kanak, Cawan Giacomo, Handmade Chocolate, Homelife, kitchen wallpaper, cartoon cutlery, kitchen tools, Gift Box, Serving tray, Fridge magnet preloved item

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

I will follow youuu....

babab.net

apesal traffic??