Friday, November 9, 2012

Oh! My Bahasa...

ade sorang remaja nak add koi di faebook..koi cuba la jengah2 fb budak tu...alamak..koi tak paham semua status yg cik adik tu update. Budak ni lahir 1996...lebih kurang masa koi form 3 la...ada sesapa boleh translate kan untuk koi ayat kat bawah ni???

prBualn d kLaz .. iera-eah nana bonjot ane bonjot ? ? nana-enth x6pk pow jup ag munCul aqh 2 . . khalEeda-hye korg aq dh cmpai nana and iera-khalEeda ko 6pk bonjot aqk ? khalEeda-6pk at luar td . nana-abiz aqh jup ag ko iera ko mula kn dlu anN . iera-eleh . khaleEda-6pk x ary ny
blasher aq mkin brtmbah? nana-bnyak aqh 2 ukn blasher 2 jrawat wawawa brdekak dEkak sehy . iera-trkne aq -5 mNit kmudiaAn bonjot dtg- njihah-hah at cny cMua korg pnt aq cry ..bola aqh jom bola . . iera-bgoz aqh bola 2 retk je at boNjot kow njiHah-kurg asam ko iera nty ko . iera-nana tlog ..00000000ah my tuhan
 
.
*** koi tak pasti sama ada koi ini mmg kekampungan atau mereka terlalu ke hadapan
 

7 comments:

Anamarza Sue said... [Reply]

tak faham dan malas nk ulang bc bagi faham, harap jgn la anak kita guna bahasa pelik camni ya

RazFiRa said... [Reply]

bonjot tu ape?????

Nafisa81 said... [Reply]

@RazFiRa
ntah la Fira..sup bunjut gamaknya

~ataicha~ said... [Reply]

dak sekarang dah terlalu shortcut.. kita dah tak berapa nak paham.. meh aku tolong translate sket..

Perbualan di Kelas..
iera - eh nana bonjot mana bonjot ??
nana - entah tak nampak pun sekejap lagi muncul aaa tu
khalEeda - hai korang aku dah sampainana and iera-khalEeda ko nampak bonjot tak ? khalEeda-nampak kat luar tadi . nana-habis aaa jap lagi ko iera ko mula kan dulu anN . iera-eleh . khaleEda-Nampak tak hari ni blasher aku makin bertmbah? nana-banyak aar tu bukan blasher tu jerawat wawawa berdekak dEkak sehy . iera-terkene aku -5 miNit kemudiaAn bonjot datang- njihah-hah kat sini semua korang penat aku cari ..bola arr jom bola . . iera-bagus arr bola tu retk je kat boNjot kow njiHah-kurang asam ko iera nanti ko . iera-nana tolong ..00000000ah my tuhan

~ataicha~ said... [Reply]

bonjot tu nama orang... :)

LydSunshine said... [Reply]

Sup bonjot adabi koi faham la. Ini mmg betul2 pengsan kalo nak study. Makhluk asing kalo jumpa bahasa ni, mesti bunuh diri sebab putus asa tak dpt faham ada code rahsia manusia di bumi. Hahaha.

wahida said... [Reply]

tadi nak komen lain, tapi terbaca komen lydsunshine ni terus gelak terbahak2....

lawak la komen dia...
like komen dia sejuta kali...

Sale! Sale! Sale!

Dapatkan pelbagai barangan di Seri Sekijang Blogshop...
Legging kanak-kanak, Cawan Giacomo, Handmade Chocolate, Homelife, kitchen wallpaper, cartoon cutlery, kitchen tools, Gift Box, Serving tray, Fridge magnet preloved item

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

I will follow youuu....

babab.net

apesal traffic??