Thursday, December 6, 2012

Minggu 15

Minggu ni masuk minggu ke 15 kandungan koi...mabuk2 dah berkurangan..ada sisa sisa sikit la...tak boleh perut kosong jer. Darah nampaknya makin stabil...dah tak tinggi sangat, cuma pelik apasal berat badan tak naik naik....makan tak berenti renti...

untuk minggu 15 ni rasanya kandungan dah agak stabil..last week scan pun dah nampak degup jantung yg berkelip kelip. kalau ikut anggaran dalam majalah Pa&Ma lebih kurang macam dalam rajah di bawah


hehe..nak kena pergi bercuti ni...hehehe...bercuti apanya?? En. Suami koi dah 2 bulan gaji tak masuk. Hanya rahmat Allah yang buat kitorang masih boleh survive dgn keadaan serba sederhana...bayi dah 12cm..hmm lebih kurang 4 ke 5 inci la...tapi kenapa perut koi tak rasa keras macam koi ngandung dulu2?...dah tebal sangat dengan lemak gamoknyer....

17 hb 12 nak kena buat ujian gula lagi...18 hb nye pulak kena jumpa doktor...koi harap semuanya ok ok aje...

4 comments:

Aju Mohit said... [Reply]

sekejap je dh 15 mggu kan yan, aku doakan ko dapat gegurl, mesti seronok abang2nya sebab nak dpt adik kan

Razfira said... [Reply]

wah dah ok.. good2 :)

hope both of u in a good health

diana said... [Reply]

entah2 perempuan kot...heheh

Alinac Lover said... [Reply]

jaga kesihatan ye

Sale! Sale! Sale!

Dapatkan pelbagai barangan di Seri Sekijang Blogshop...
Legging kanak-kanak, Cawan Giacomo, Handmade Chocolate, Homelife, kitchen wallpaper, cartoon cutlery, kitchen tools, Gift Box, Serving tray, Fridge magnet preloved item

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

I will follow youuu....

babab.net

apesal traffic??