Friday, December 28, 2012

Terlebih Sudah...

Apa yang terlebih?? Terlebih rajin akak koi kat opis ni. Pantang ada masa dan ruang yang terlebih..terus dia terlebih rajin. Hari ni waktu rehat sempat dia mengemas opis..koi? koi update blog jer time rehat hari jumaat ni,...tengoklah tu...baru 3 hari lepas dia ubah kedudukan kerusi tu hari dah berubah lagi...nasib baik pintu opis ni berat + berskru..kalau tak dah habis kena pindah tempat.


Meja koi betul2 menghadap ruang tamu ofis ni. gambar ni diambil tanpa berganjak seinci pun dari workspace koi. Selain dari ubah kedudukan kerusi dan meja kopi kat depan koi ni...Sempat juga create mini landskap kat sudut opis ni..kalau harapkan koi mmg mintak ampun mintak maafla yer...pasu bunga kat rumah pun En Suami koi yang tolong susunkan...tapi taman mini ni masih dalam pembinaan. Nanti minggu depan silap-silap dah beranak pinak agaknya pokok kat depan ni. nanti minggu depan koi bagi progress report yer...


5 comments:

Razfira said... [Reply]

rajinnyer

ieda said... [Reply]

rajin nyeeeeeeeeeeeeeee ;)

Nafisa81 said... [Reply]

org dalam gambar tu mmg rajin..yg tukang ambik gambar tu pepaham jela..

diana said... [Reply]

ni kat umah mesti jenis tak dok diam..ada je benda dia nak buat...hahah

Aju Mohit said... [Reply]

mmg rajin ni, ko tak payahlah nak rajin, kan bawak budak ;),

Sale! Sale! Sale!

Dapatkan pelbagai barangan di Seri Sekijang Blogshop...
Legging kanak-kanak, Cawan Giacomo, Handmade Chocolate, Homelife, kitchen wallpaper, cartoon cutlery, kitchen tools, Gift Box, Serving tray, Fridge magnet preloved item

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

I will follow youuu....

busuk.org

apesal traffic??