Monday, September 16, 2013

Microwave..yeyeayy…!

Kelmarin En. Suami belikan koi microwave kat Jusco Taman Universiti.Hehe…suka..suka..suka sangat. Mula-mula tu..dalam 2 minggu lepas..masa shopping barang dapur dah dipelawa. Tapi koi takmo. Koi tak reti guna. Takat guna untuk panaskan lauk semalam, baik takyah beli…koi tak reti guna…beli nak wat apa.

dah tu kelmarin tengok movie apa tah…ada scene budak tolong mak dia panaskan pizza dalam microwave. Dik utuknya koi “tengok tu..budak kecik pun pandai pakai microwave”

Tecabar dengan kata-katanya…koi pun setuju. Siap-siap terus keluar gi beli.Selepas tak tahu memilih yang mana satu, suami koi pilihkan model yang bawah ni..Harga RM399. Jadila...hehe..takut jadik tukun habuk jer

Photo1075  
Terima kasih En Suami koi...
 
Tu kotaknya…berat wehh…ingatkan ringan je..ala-ala oven koi. Rupanya..koi sorang tak terangkat. Nak angkat tu boleh..tapi sebabkan koi masih bersuami dan beliau masih sihat..secara otomatik…”Ayah…tolong mama kemas dapur ni..beratla”. Hahaha 


 Photo1077
ada aje model nak menyelit.

 Photo1078
Balik rumah..bukak kotak…terus test. Panaskan lauk yang mak mertua koi bawak semalam.

4 comments:

Miss Mirror a.k.a Sam said... [Reply]

Pasni senang sikit nak masak ikan stim!.

Nafisa81 said... [Reply]

@Miss Mirror a.k.a Sam belum test lagi untuk masak

wardah mustapa said... [Reply]

Assalamualaikum..salam ziarah!! Jemput ziarah blog saya ;)
http://supplementforall.blogspot.com/

Kesuma Angsana said... [Reply]

wah seronoknyer dh ada MW ni !

Sale! Sale! Sale!

Dapatkan pelbagai barangan di Seri Sekijang Blogshop...
Legging kanak-kanak, Cawan Giacomo, Handmade Chocolate, Homelife, kitchen wallpaper, cartoon cutlery, kitchen tools, Gift Box, Serving tray, Fridge magnet preloved item

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

I will follow youuu....

busuk.org

apesal traffic??