Monday, September 2, 2013

Tipah Tertipu Bang..

Ini iklan 3 in 1 sterilizer yang koi beli hari tu dalam fb. Dia kata harga asal RM 209. kasik offer sampai RM119.

Yang ni pulak dari website Mydear sendiri. Lahh...RM89.90 je ker?? Ya Ampunnn....

Ini yang koi lemah beli barang kat internet ni...nak cong orang aje taunya...koi ada tanya kat fb dia pasal regenya jauh lebih mahal dr dalam wen mydear..haram nak dijawabnya. Masa nak menjual, bukan main laju lagu membalas pm.

takpe..bagi ruang masa dulu...tengok apa penjelasan dia pasni...kalau ayat-ayat dia agak kerek...koi publish aje link fb dia kat blog. Sedih tau rasa tertipu macam ni.

8 comments:

CoCo said... [Reply]

amboi mark up kemain lagi eh...

diana said... [Reply]

makan banyak duit tu..agak2 la..kan>?

Aju Mohit said... [Reply]

hamboii kot ye pun byk mark up nya tu, mmg rasa ralat klu kene mcm ni yan

nita said... [Reply]

wah..biar betul!

Nafisa81 said... [Reply]

Dia kata dapat dari supplier pun dah rm199. Haha...kalau dari supplier rm199, takkan jual kat orang rm119. Lantakla. alif lam lam ha. Siapa menipu dia berdosa.

LydSunshine said... [Reply]

kuat la menipu deorang ni. Haihh... tapi kalo tipu harga mark up sikit tu takpe lagi. jangan harga mahal pastu barang tercabut sana tercabut sini.

Azlan Strider said... [Reply]

uikss...benda2 macam nie memang sepatutnya exposed bagi mengelakkan orang lain terkena..apa2 elok laa dengar dulu penjelasan penjual tu...

Regards,
-Strider-

Kesuma Angsana said... [Reply]

byk beza tu... !

Sale! Sale! Sale!

Dapatkan pelbagai barangan di Seri Sekijang Blogshop...
Legging kanak-kanak, Cawan Giacomo, Handmade Chocolate, Homelife, kitchen wallpaper, cartoon cutlery, kitchen tools, Gift Box, Serving tray, Fridge magnet preloved item

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

I will follow youuu....

babab.net

apesal traffic??