Showing posts with the label Belian atas talianShow all
Beli novel terpakai
Pin it

Beginilah ye... Aktiviti musim PKP... Sebab terperangkap kat rumah mentua kan hari tu... Boleh buat apa aje kat rumah orang... Kalau rumah sendiri lain lah.. Banyak je benda boleh buat dan kena buat Novel terpakai ni Mama Yan beli kat Carousell. Semua buku² tu RM100 termasuk postage. Tak kisah lah …

Read more
Panasonic cordless phone
Pin it

Beberapa jari lepas sampai barang yang dipesan melalui Shopee. Asyik shopping aje la... Nak buat macam mana... Memang tak sempat nak cari k Cordless phone ni kat kedai kedai biasa... Telefon kat pejabat Mama Yan ni dah lama rosak. Call tam blleh masuk... Kalau orang call, Orang yang cal…

Read more
Rak kertas
Pin it

Ah sudahh.. penyakit shoping Shopee sudah mari.. Adoilaa... hari tu belikan mak rak macam ni untuk letak ubat ubatan mak... lepas tu macam best pulak tengok, Dengan paper tray Mama Yan dah patah kaki akibat tertepis, Lepas tu takde la paper tray... Pakai penutup kotak kertas A4 je.. Huduh n…

Read more
Mesin binding Shopee....Yeayyy
Pin it

yeay... semalam Comb Binding Machine yang order di Shopee sampai.. Order 30.6.2019, Sampai 3.7.2019, Kira okay la kan... Takde la lama sangat... Memang dah lama sebenarnya nak beli ni... Susah nak buat company profle dan report kalau takde mesin ni... dah recce kat kat stationary…

Read more
Lazada oh lazada..
Pin it

Gedik tak.? Puting kosong pun nak beli kat Lazada... Memang tengah kemaruk dok memesan barang pakai Lazada... Harga satu puting ni RM6.50 kat Aeon... Kat Lazada pula RM2.90..postage RM15 So koi beli 5 pcs...lebih murah daripada beli kat Aeon... Banyaknya beli? Si Aril...dia suka re…

Read more
Tipah Tertipu Bang..
Pin it

Ini iklan 3 in 1 sterilizer yang koi beli hari tu dalam fb. Dia kata harga asal RM 209. kasik offer sampai RM119. Yang ni pulak dari website Mydear sendiri. Lahh...RM89.90 je ker?? Ya Ampunnn.... Ini yang koi lemah beli barang kat internet ni...nak cong orang aje taunya...koi ada tanya kat…

Read more