Tuesday, November 12, 2013

Kitchen Hand Glove


DSCN1510
cekononnya la kan..dah ada microwave oven..nak la ada sarung tangan pulak kan….
tapi tak sempat je nak ke kedai dua ringgit u. so, belek2 buku jahit jumpa pola kat atas ni…
yeehaa…jadikla hendaknya kitchen hand glove koi ni kang.

DSCN1472 
haa…macam comel jer…macam cantik je…suka tak..? ha…comel tak kak tonnn???

DSCN1476
comel la sangat kannnn….jahit ada yang tak kena..kejap tipis kejap lebor…kejap benang putus…haha

**tak sempat nak pakai kat dapur anak2 teruna koi dah bawak main ala-ala sarung tangan besbal gitu.

5 comments:

diana said... [Reply]

Buat banyak2 buat jual..
mesti riuh rendah umah bila ada hero ramai ni..kan??

LydSunshine said... [Reply]

sama je keadaannya kalau saya menjahit. Bila benang bawah berbolok tu paling hangin. Pastu lose control kejap nipis kejap tebal tu ada jgk berlaku selalunya.

Azlan Strider said... [Reply]

walaupun tak sempurna seperti yang kita beli kat kedai tapi memakai barang yang buat sendiri mendatangkan kepuasan yg lain..termasuk kpd anak2 yang buat sarung tu jadi sarung baseball..hehe

Regards,
-Stirder-

Nafisa81 said... [Reply]

kak diana>tuhan aje yg tahu camane rupa rumah koi...lagi tak kerja..lagi bersepah
Lyd>mmg hampeh...maklumlah kelas menjahit tak khatam

Aju Mohit said... [Reply]

alololo macam comel je ;), ko nmpk je keras yan tp sungguh kreatif dan berseni ;)

Sale! Sale! Sale!

Dapatkan pelbagai barangan di Seri Sekijang Blogshop...
Legging kanak-kanak, Cawan Giacomo, Handmade Chocolate, Homelife, kitchen wallpaper, cartoon cutlery, kitchen tools, Gift Box, Serving tray, Fridge magnet preloved item

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

I will follow youuu....

babab.net

apesal traffic??