Wednesday, May 7, 2014

Atas ke bawah?

Semalam Umar Mukhlis bawa pulang name tag. Dah masuk bulan Mei baru siap name tag nya...lamanya...sejak bila pulak name tag sekolah semuanya pattern bersulam ni koi tak perasan pula.

Lepas tu Mukhlis cakap...nametag tu kena letak bawah lencana sekolah? Haa...bawah lencana. .mana ada orang letak bawah lencana.  Atas la...dia tetap kata kat bawah. Koi nak jahit atas drpd poket tu...merajuk pula...cikgu suruh jahit kat bawah kata dia.

Yelah... koi jelujur kasar je bawah lencana tapi still dalam kotak poket. Seingat koi masa sekolah dulu mmg atas lencana. Dah tanya kawan kawan kat Facebook pun diorang kata atas lencana. Nnt balik sekolah nak tanya cikgu dia...tempat yang betul nak letak.

Name tag prasekolah aje pun..kepochi betul mama mukhlis ni..

4 comments:

Miss Mirror a.k.a Sam said... [Reply]

My kid punya... I jahit kat atas poket.

Azlan Strider said... [Reply]

sebenarnya mungkin dia merajuk sebab takut kena marah kot..tapi actually patut kat atas sebab secara teorinya kita kena dahulukan diri kita sebelum sekolah..itu apa yang saya paham dulu laa..hehehe

Regards,
-Strider-

Aju Mohit said... [Reply]

rasanya kat atas kot tu yan, ko dah jahit dah ke? apa kata cikgunya?

Nafisa81 said... [Reply]

Nak jahit atas dia merajuk...jahit kat bawah. Taak sempat jumpa cikgu nya..tp dia kata...dia sorang je yg dah jahit. Kawan2 lain semua belum

Sale! Sale! Sale!

Dapatkan pelbagai barangan di Seri Sekijang Blogshop...
Legging kanak-kanak, Cawan Giacomo, Handmade Chocolate, Homelife, kitchen wallpaper, cartoon cutlery, kitchen tools, Gift Box, Serving tray, Fridge magnet preloved item

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

I will follow youuu....

babab.net

apesal traffic??