Thursday, May 8, 2014

Bantal leher. ..

Haa....mengada tak? Siap beli bantal leher untuk keselesaan ketika berada dalam kereta untuk perjalanan jauh. Koi beli ni kat Jusco Taman Universiti. ..harga RM5 sebiji.  Koi ambik satu...secara otomatik 2 bujang koi akan ambil juga sorang satu.

On the way balik dari Jusco siap test masa menunggu kat lampu isyarat. Taruk kat tengkok pastu sandar...uuuu...memang selesa lahh...hahaha...

Dah sampai rumah...tak sampai 24 jam bantal tu masuk rumah...dah koyak dikerjakan budak berdua tu...hmmm...ganassss...? Memang ganassss.  Tiga tiga biji pulak tu koyak..haduss...anak anakk....

Koi pun jahit la...bantal merah..tapi jarum yang dah stand by benang warna biru. .koi baru nak start menjahit...dah kena sound.

"Mama...kalau bantal merah...mesti guna benang merah...atau jingga.. "

"Alah..bantal je...bukannya baju"

"Mama..ini bukan masalah baju atau bantal...ini masalah disiplin..."

Erk...disiplin?

Jap...baru kelmarin sambut birthday 6 tahun...kek birthday dalam ais box pun belum potong lagi...dah sound mama tentang disiplin menjahit. 



2 comments:

Azlan Strider said... [Reply]

kat kereta kakak saya pun ade..memang berguna kalau jalan jauh kak..hehehe

Regards,
-Strider-

Nad MamaZN said... [Reply]

nampak sgt tak tahan lasak bantal ni..patut la jual rm5 jek huhu...

vavavava kemain tau ckp pasal disiplin.. good, good. bleh jadi ketua pengawas ni nnt :)

Sale! Sale! Sale!

Dapatkan pelbagai barangan di Seri Sekijang Blogshop...
Legging kanak-kanak, Cawan Giacomo, Handmade Chocolate, Homelife, kitchen wallpaper, cartoon cutlery, kitchen tools, Gift Box, Serving tray, Fridge magnet preloved item

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

I will follow youuu....

babab.net

apesal traffic??