Monday, May 26, 2014

Cinonet je...

Berjaya menebus pisau yang kecik ni aje di jusco selepas bersusah payah mengumpul 40 keping setem.

Nak dapat 1 setem. ..kena belanja at least rm30...so 1 pisau ni bersamaan belanja rm 1200 ++

Tak kisah la...janji free..koi suka barang free...

Muka model kelat payau sbb baru lepas kena marah dgn ayah dia...

6 comments:

Miss Mirror a.k.a Sam said... [Reply]

Walaupun cenonet... best tau pisau tu!! Sejak dpt itu ari, I dah tak pandang dah pisau2 yg lain sbb tajam, senang nak potong bwng, mangga.. smooth je.

Diana Rashid said... [Reply]

tak mau ke??bak mai sini..heheh..

Aju Mohit said... [Reply]

aah comel aje, tapi model ni lagi comel ;)

aswadz said... [Reply]

biasa la tuh diorang nak untung. aku lak jenis yg xde la rajin benor nak kumpul point tuh. tp kalo cukup, nak gak claim barang free. hehehe...

Hatta Beckham said... [Reply]

Ok je.. free kan.. nk beli memang tak beli kalu tgk size dia tu.. sambil berbelanja dapat sticker kumpul.. dpt ganjaran.. happy laa gak kan...

LydSunshine said... [Reply]

Kecik sgt pisau nya. Itu baru nak tebus pisau kena kumpul 40 setem. kalo nak tebus non stick pan ke apa, berapa ploh ribu kena blanje. Pandai betul tokei jusco nih.

Sale! Sale! Sale!

Dapatkan pelbagai barangan di Seri Sekijang Blogshop...
Legging kanak-kanak, Cawan Giacomo, Handmade Chocolate, Homelife, kitchen wallpaper, cartoon cutlery, kitchen tools, Gift Box, Serving tray, Fridge magnet preloved item

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

I will follow youuu....

babab.net

apesal traffic??