Sunday, May 25, 2014

Happy birthday Umar Mukhsin

Hari ni pukul 6 ptg genap la setahun usia Umar Mukhsin atau Aril.

Rasa macam baru lagi check in kat spital bersalin kan Aril. ..
Alih alih dah setahun. .
Dan dengan itu juga. ..
Setahun sudah koi jadi surirumah sepenuh masa..jiwa...dan raga.

Hari ni Aril kena injection dan timbang kat klinik...
2 bulan lepas timbang 8.5 kg...
Sekarang turun jadi 8.1kg...
Ayoo..Aril...apa sudah jadi?

Hari ni juga koi check perut.
Result darah boleh pula salah...
Dah kena cucuk lagi...
Adehh....
Dari dulu dulu koi berdarah A+..
Tiba-tiba tadi jadi AB pula...
Ehehhhh...

Tahun sudah masa check up Aril cam tu juga..
Jadi darah O..
Pastu repeat test....
Buat lambat aje....
Dah la lapar.
Balik dari klinik. ..terus gi breakfast...

Tido sampai ternganga mulut lepas makan.

3 comments:

  1. Ololo cumilnya...
    Happy birthday to you Boy!!.
    Ha'ah... mcm baru semalam je baca entry Nafisa jahit seluar pregnant yg kaler biru tu, alih2 si baby dah setahun dah.

    ReplyDelete
  2. Boleh bertukar ye jenis darah kita? Serius koi tak tau ni aok.

    ReplyDelete
  3. Boleh bertukar ye jenis darah kita? Serius koi tak tau ni aok.

    ReplyDelete

terima kasih la weiii...

Post Terhangat