Sunday, May 25, 2014

Happy birthday Umar Mukhsin

Hari ni pukul 6 ptg genap la setahun usia Umar Mukhsin atau Aril.

Rasa macam baru lagi check in kat spital bersalin kan Aril. ..
Alih alih dah setahun. .
Dan dengan itu juga. ..
Setahun sudah koi jadi surirumah sepenuh masa..jiwa...dan raga.

Hari ni Aril kena injection dan timbang kat klinik...
2 bulan lepas timbang 8.5 kg...
Sekarang turun jadi 8.1kg...
Ayoo..Aril...apa sudah jadi?

Hari ni juga koi check perut.
Result darah boleh pula salah...
Dah kena cucuk lagi...
Adehh....
Dari dulu dulu koi berdarah A+..
Tiba-tiba tadi jadi AB pula...
Ehehhhh...

Tahun sudah masa check up Aril cam tu juga..
Jadi darah O..
Pastu repeat test....
Buat lambat aje....
Dah la lapar.
Balik dari klinik. ..terus gi breakfast...

Tido sampai ternganga mulut lepas makan.

3 comments:

Miss Mirror a.k.a Sam said... [Reply]

Ololo cumilnya...
Happy birthday to you Boy!!.
Ha'ah... mcm baru semalam je baca entry Nafisa jahit seluar pregnant yg kaler biru tu, alih2 si baby dah setahun dah.

LydSunshine said... [Reply]

Boleh bertukar ye jenis darah kita? Serius koi tak tau ni aok.

LydSunshine said... [Reply]

Boleh bertukar ye jenis darah kita? Serius koi tak tau ni aok.

Sale! Sale! Sale!

Dapatkan pelbagai barangan di Seri Sekijang Blogshop...
Legging kanak-kanak, Cawan Giacomo, Handmade Chocolate, Homelife, kitchen wallpaper, cartoon cutlery, kitchen tools, Gift Box, Serving tray, Fridge magnet preloved item

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

I will follow youuu....

busuk.org

apesal traffic??