Thursday, May 22, 2014

My nuff..

Kalau lihat gambar kat bawah tu...
Kali pertama dapat iklan tahun 2011..
pastu tak dapat dapat lagi..
Sampaila sekarang ni. .barulah dapat...

Sepanjang 3 tahun tanpa iklan...
Koi biasa je..
Bila ada mood dan tak busy...
Ada la entry ...
Bila takde mood. ..
Entry tinggal draft

Cuma baru baru ni terasa mudah nak up entry..
Sebab baru install blogger for android..
So.. senang sikit arr...
Sambil nenen Aril pun boleh mengarang...
Tq En Suami kerana membelikan koi smartphone.
Walaupun niat pertama kali buka web blogger...

Nak jadi kaya raya berharta dgn nuffnang. ..
Tapi kerana diri tidak cukup tabah...
Lupakanlah hasrat tu..
Bakat penulisan pun tak seberapa...

Tapi blog ni memberi kan banyak kegembiraan buat koi...
Antaranya..
 kemudahan untuk koi trace semula tarikh tarikh...melibatkan pembelian sesuatu...kala berpergian..memulakan sesuatu dll
koi boleh kongsi ilmu koi yang tak seberapa di sini. .
Yelah apa guna ilmu kalau dituntut tapi untuk dibawa mati..
Koi juga dapat tambah tambah ilmu dan peluang membaca pengalaman orang lain kan...
Orang lain 4 tahun buat blog paling tak dah 19 kali cash out..
tapi koi...hahaha..sendu sungguh lahhh....

tapi takpe...
Yang penting...
Kepuasan di jiwa mengatasi sendu di hati dek duit nuffnang yang tak bertambah tambah...
Hahaha...

7 comments:

  1. Betullah you cakap tu Nafisa...
    blog buat kita senang nk ingat tarikh2 penting.

    Tak dpt iklan CPUV?. Apa lagi... tulis la SURAT CINTA kat Pakcik Nuff. I baru je mengarang 1 surat cinta tadi.. siap ckp I lap u... u lap me, miss u...miss me.. kah kah kah.

    ReplyDelete
  2. ni koi sentap ni sbb BE koi ada satu je on going.

    ReplyDelete
  3. eh, lupa nak kabo, koi gurau jek. Rezeki memasing.

    ReplyDelete
  4. tahniah yan, seronok dpt BE kan, pemangkin semangat nk update belog haha

    ReplyDelete
  5. wah..koi dapat sekali 3 CPUV ker tu???hehehe..alhamdulillah, banyak, sikit tak penting...yang penting kita puas berblog..hehehe

    Regards,
    -Strider-

    ReplyDelete
  6. 3 BE sekali...tapi 3 tahun sekali..hahaha

    ReplyDelete
  7. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete

terima kasih la weiii...

Post Terhangat