Thursday, May 22, 2014

Tinggal touch up

Hantaran tunang adik koi dah hampir siap. 
Tinggal nak touch up sikit  sikit je...
Lelaki bagi 7..adik koi balas 9.
 Letih juga nak pikir nak isi apa 9 dulang tu.
Tapi ni sebahagian gambar je...
oh ye...sila abaikan mural yang terdapat di dinding rumah koi tu.


#nape org tunang  nak kena isi buah?

Bakul untuk Isi buah
telekung lycra warna purple..
Cincin risik,cincin tunang dan jam tangan
Bakul buah
Bakul coklat..tp coklat belum beli
Lolipop

5 comments:

Nad MamaZN said... [Reply]

adik akak tema biru ke pepel? konpius saya..hehe

masa saya kawen, husband kasi buah namnam, hahaha! 1st time saya tgk buah namnam time tu. akak kenal buah namnam? :)

ps: saya la beli kain kt kamdar lg murah dr ****L. tp kak gieyana kata kamdar lg mahal dr ****L kt penang. saya tau kamdar kt angsana tu. penah gak masuk sana, tak suka la kelat semacam je pekerja dia...

Miss Mirror a.k.a Sam said... [Reply]

Cantik purple!. Tp napa ada yg kaler biru tu?. Salah post pix ke?.

Buah?. Teringat ada kwn saya (somi org) pernah ngumpat2 sbb masa nikah, isteri dia bagi buah2an tempatan (limau kg). Logik ke dia merungut ye?. Low class ke buah kg?.

LydSunshine said... [Reply]

adik aok dah bertunang ke belum? Ni yg lollipop ari tu la kan?

Azlan Strider said... [Reply]

theme color hantaran ini memang mix ker kak??hehehe

Regards,
-Strider-

Nafisa81 said... [Reply]

Yg biru tu dr adik...
yg purple ru dr tunang dia...
koi buat dedua sekali..

Sale! Sale! Sale!

Dapatkan pelbagai barangan di Seri Sekijang Blogshop...
Legging kanak-kanak, Cawan Giacomo, Handmade Chocolate, Homelife, kitchen wallpaper, cartoon cutlery, kitchen tools, Gift Box, Serving tray, Fridge magnet preloved item

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

I will follow youuu....

busuk.org

apesal traffic??