Thursday, May 22, 2014

Tinggal touch up

Hantaran tunang adik koi dah hampir siap. 
Tinggal nak touch up sikit  sikit je...
Lelaki bagi 7..adik koi balas 9.
 Letih juga nak pikir nak isi apa 9 dulang tu.
Tapi ni sebahagian gambar je...
oh ye...sila abaikan mural yang terdapat di dinding rumah koi tu.


#nape org tunang  nak kena isi buah?

Bakul untuk Isi buah
telekung lycra warna purple..
Cincin risik,cincin tunang dan jam tangan
Bakul buah
Bakul coklat..tp coklat belum beli
Lolipop

5 comments:

  1. adik akak tema biru ke pepel? konpius saya..hehe

    masa saya kawen, husband kasi buah namnam, hahaha! 1st time saya tgk buah namnam time tu. akak kenal buah namnam? :)

    ps: saya la beli kain kt kamdar lg murah dr ****L. tp kak gieyana kata kamdar lg mahal dr ****L kt penang. saya tau kamdar kt angsana tu. penah gak masuk sana, tak suka la kelat semacam je pekerja dia...

    ReplyDelete
  2. Cantik purple!. Tp napa ada yg kaler biru tu?. Salah post pix ke?.

    Buah?. Teringat ada kwn saya (somi org) pernah ngumpat2 sbb masa nikah, isteri dia bagi buah2an tempatan (limau kg). Logik ke dia merungut ye?. Low class ke buah kg?.

    ReplyDelete
  3. adik aok dah bertunang ke belum? Ni yg lollipop ari tu la kan?

    ReplyDelete
  4. theme color hantaran ini memang mix ker kak??hehehe

    Regards,
    -Strider-

    ReplyDelete
  5. Yg biru tu dr adik...
    yg purple ru dr tunang dia...
    koi buat dedua sekali..

    ReplyDelete

terima kasih la weiii...

Post Terhangat