Tuesday, December 2, 2014

Lazada oh lazada..



Gedik tak.?

Puting kosong pun nak beli kat Lazada...

Memang tengah kemaruk dok memesan barang pakai Lazada...

Harga satu puting ni RM6.50 kat Aeon...

Kat Lazada pula RM2.90..postage RM15

So koi beli 5 pcs...lebih murah drpd beli kat Aeon...

Banyaknya beli?

Si Aril...dia suka rembat je puting kat mulut baby kembar...

Pastu...dengan kapasiti gigi dia tu...
Tak sampai sminggu koyak ah puting tu...kenalah buang..
Pastu beli lagi....
Koyak lagi..beli lagi...

Ramai je yg komplen apa perlunya pakai putong tiruan?
Perlu ke koi jawab...
Kalau tak perlu...
Tak wujud la kompeni kompeni pembuat puting....
Ataupun bungkus la kompeni tu semua...

Masa darah tinggi koi naik tak turun turun..
Doktor tanya.. Tak tido malam ke...?
Dah nama ada anak kecik..kembar pulak tu...mmg la tak tido malam...
Asik merengek je minta nak ngempeng...
Doktor pun cakap...
Sumbat aje pakai puting kosong tu...
Awak kalau tak cukup rehat..tak cukup tido...
Nanti darah makin naik...boleh stroke...
Kalau tak strok pun...kemurungan...

Koi tanya..boleh ke pakai puting kosong?
Dia kata..saya bg cadangan je...kesihatan ibu lebih utama..
Lainlah ada yang bantu jaga anak bergilir...
Kalau ibu dah start sakit...A sampai Z jammed.

Taping kebelakangan koi rasa lebih sihat bertenaga...
Hmmm..keinginan utk relaktasi berkobar kobar nih...
Chaiyok!

3 comments:

yoorin melacolea said... [Reply]

memg.. kadang benda remeh pon nak beli on9... hahahhaa.. kenapa ntahh kann

Miss Mirror a.k.a Sam said... [Reply]

Ada hikmahnya Allah wujudkan jual beli on9, skrg kalau window shopping kat shopping complex dah tak serakus dulu..sbb sambil membelek dlm otak berfikir..

"Ah beli on9 lagi murah berganda2". Tros tak jadi beli.. haha.

LydSunshine said... [Reply]

Seronok shopping online ni. Aok siap kira kos beli 5. Bijok betul.

Yan, take care, kena cukup rehat. Bahye plok bila doktor tu kabo gitu.

Sale! Sale! Sale!

Dapatkan pelbagai barangan di Seri Sekijang Blogshop...
Legging kanak-kanak, Cawan Giacomo, Handmade Chocolate, Homelife, kitchen wallpaper, cartoon cutlery, kitchen tools, Gift Box, Serving tray, Fridge magnet preloved item

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

I will follow youuu....

babab.net

apesal traffic??