Thursday, January 8, 2015

Rindu ke aok...

Dah lama koi tak menulih dalam blog koi nih...
Sangat la busy sekarang ni...
Anak nak naik sekolah darjah 1 sorang...nak masuk pra sekolah sorang..
Byk benda nk dibuat...
Nak repair seluar..nak jahit lencana..nak label buku...nak sampul buku...

Pastu tiap hari nak kena buat kerja kerja rumah yang koi rasakan tak pernah berakhir...
Satu hari tak tahu berapa kali ngelap meja...sapu sampah...
Macam kerja kedai makan dah ni...
Maklumla....bebudok tengah nak membesar

Satu entry ni ambik masa dua tiga hari baru siap..
Tambahan pula lagi sekarang sibuk pulak dengan business online...
Memang bertambah terabai la blog ni...




2 comments:

LydSunshine said... [Reply]

Budok besor itu memang suka main sudu kan? Ngape le ntoh.

nita said... [Reply]

hihihi.. comel je budak yang main sudip ter..

Sale! Sale! Sale!

Dapatkan pelbagai barangan di Seri Sekijang Blogshop...
Legging kanak-kanak, Cawan Giacomo, Handmade Chocolate, Homelife, kitchen wallpaper, cartoon cutlery, kitchen tools, Gift Box, Serving tray, Fridge magnet preloved item

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

I will follow youuu....

babab.net

apesal traffic??