Sunday, November 15, 2015

Konsert Gegar Vaganza Minggu ke 5

Persembahan pembukaan minggu ke 5 mendapat tepukan paling kaww drpd penonton...Dato Jamal Abdillah dengan lagu Azura...
Lagu ni bukan lagu zaman koi...so takde la rasa feel sangat macam lagu Memori Berkasih dari Nana dan Lan Kristal last week...so secara otomatik Dato Jamal la jadi juri jemputan kann....
Perghh...main dato dato je jadi juri...

Jihan dan Nabil pulak nyanyikan lagu seri Langkat nyanyian asal Jamal abdillah dan Amelina... gila lawak Nabil tiru suara Jamal....

Tema minggu ni hits vaganza...dia bagi lagu lagu yg pernah hits...

AMER UKAYS
Yank nyanyian asal Wali Band
Komen Dato Khaty
Persembahan yang menghiburkan
Konfiden level makin meningkat

FARAHDHIYA
Mencintaimu Nyanyian asal Krisdayanti
Komen Dato Khaty...seorang penyanyi yg bagus...

AZIAN MAZWAN SAPUAN
Wajah Siapa di Hatimu Nyanyian asal Azlina Aziz
Komen Dato Jamal
Saya kagum dengan kamu..dlm usia begini anda masih power..semoga berada di peringkat akhir

SITI NORDIANA
Nirmala nyanyian asal Dato SitiNurhaliza
Komen Dato Ramli Ms
Kamu ni macam Conan tau...bagi lagu apa pun kamu lawan
Dato Khaty..kamu mmg penyanyi yg bagus...tp jgn nyanyi lagu DatoSiti sbb kamu punyai tone yg sama dgn siti...nnt org akan buat perbandingan...

HAIZA
Rela nyanyian asal Tila
Jamal.. persembahan you.. *thumb up*
Dato Khaty...you bukan buat persembahan tp buat konsert

NASSIER WAHAB
Dipintumu nynyian asal Dayang Norfaizah
Komen Dato Khaty
Tetiap minggu sya tgk you...and youll be in final...u bawak macam lagu sendiri...

NIZAM LAKSAMANA
Misteri Mimpi Syakilla Nyanyian asal Wings
Komen Dato Ramli MS...visual boleh tak setara dengan suara...? Kamu punyalah menjerit tapi....muka selambe je...

EZAD LAZIM
Gerhana Cinta Luka Nyanyian asal Iklim
Dato Jamal komen awak tak hayati senikata lagu...tapi suara awak sangat merdu dan menawan

ACONG
Memburu Rindu nyanyian asal Hattan
Komen Dato Ranli MS Nyanyian kamu bagus..tp kurang kawalan tempo...




0 comments:

Sale! Sale! Sale!

Dapatkan pelbagai barangan di Seri Sekijang Blogshop...
Legging kanak-kanak, Cawan Giacomo, Handmade Chocolate, Homelife, kitchen wallpaper, cartoon cutlery, kitchen tools, Gift Box, Serving tray, Fridge magnet preloved item

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

I will follow youuu....

babab.net

apesal traffic??