Showing posts with the label konsert artis retroShow all
Konsert Gegar Vaganza minggu ke 7
Pin it

Selepas tumpasnya Nizam Laksamana dengan lagu Rindu serindu Rindunya minggu lepas...minggu ke 7 diteruskan dengan tema RockDut... Artis jemputan minggu ini ialah Bandi Amuk membawakan lagu lagu hit nya Nabil dan Jihan membuka acara dengan lagu Cinta tak karuan...lagu yang mana kepala mana ekor …

Read more

Minggu ke 5 menyaksikan tumpasnya Amer ukays di pentas Gegar Vaganza...so next week tinggal 8 lagi peserta GV... Lagu lagu yang bakal diperdengarkan pd minggu ke 6 adalah penghargaan kepada karyawan seni tang telah kembali ke Rahmatullah. Siti Nordiana Aku tak akan bersuara - Nike Ardilla Fa…

Read more

Persembahan pembukaan minggu ke 5 mendapat tepukan paling kaww drpd penonton...Dato Jamal Abdillah dengan lagu Azura... Lagu ni bukan lagu zaman koi...so takde la rasa feel sangat macam lagu Memori Berkasih dari Nana dan Lan Kristal last week...so secara otomatik Dato Jamal la jadi juri jemputan k…

Read more

koi jarang jarang tengok tv sekarang.. tapi gegar vaganza koi tengok la juga...hehehe.. ni musim kedua...musim pertama dulu koi tengok sbb ex bos masuk... kali ni tgk sbb macam best dengar lagu lagu lama... imbas memori gitu... Siti Nordiana - madah berhelah nyanyian asal Ziana Zain dato ram…

Read more
Legend Retro Nite 2012
Pin it

jualan tiket pakai table table tu..maknanya ada makan makan sekali la...nyum...jom..sambil makan makan kita dengar orang nyanyi....hehe...tp jgn lupa baca doa makan pulak nnt... sape sape berminat boleh kontek Effa : 072347145 / 013 675 5445

Read more