Thursday, March 1, 2018

AKHIRNYA...berjaya post entri..

Alhamdulillah...akhirnya berjaya renew domain aziankhalil.com ni...
sekarang dah RM50 dah setahun..
apa ajelah benda yang turun selain hujan kan...yg lain semua nya naik..naik..naik...

lama kemain nak settle masalah...dr awal bulan 2 sampai 28.2.2018 baru settle...muahahaha,,
bila masa blog tak boleh buka...rasa macam macam sangat nak update entry kat blog...
bila blog dah boleh buka...hahaha..
haram sudu..tak berupdate pun...

Newsfeed facebook hangat dgn..
1. Pelancaran Naelofar Belofa hijab and turban di Zouk
yer...koi first time dengar Zouk.
alhamdulillah...aku dilindungi dari pergi ke tempat tempat begitu...
Zouk adalah salah satu kelab malam yang terbesar di Malaysia dan terletak di KL.
kelab malam atau disko memang tempat yang tak sesuai nak buat majlis pelancaran tudung okay,..
Tapi yang Cik Naelofa tu lancarkan adalah Turban dan shawl, bukan tudung..
hihihi...
takpelah..beliau dah minta maaf.


2. yang keduanya..
skroll FB aje..
penuh dengan ayat babi sondol ...
adeihh..yang ni koi mintak dijauhkan...hihihi
kisah pemuzik Ude nak ceraikan isteri pertamanya Intan.
no komen..
cuma berharap supaya kita semua dapat memelihara pandangan 
sesungguhnya...
ia bermula dari tidak memelihara pandangan.

3. Ok...yang ni...i like...
majlis resepsi Fatzura..
yang ni tenggelam habis dibuat dek Cik Lofa dan ude...


4. Okay..yang sterusnya ni..penting untuk mak bapak yang ada anak lahir tahun 2013
ok...mak mak sekalian...
uolls dah boleh daftar anak untuk naik tahun 1 tahun 2020 ok.
dulu dulu koi bawa surat beranak ori dan fotostat anak...
bawa salinan IC mak pak sekali ye...
dan bawa salinan bil utiliti..
sekarang katanya kena daftar atas talian je...
Entahla...koi belum tengok lagi macam mana...
lusalah...sbb Sabtu biasanya line gov punya website ni lebih lancar.

5. Elfira Loy dan Sufian Suhaimi putus tunang...
ala...kapalterbang pun orang boleh hijack..
apalagi baru tunang tunang dik...
biasala tu...
move on ye dua dua...


6. Ok..ramai yang tanya kat Facebook..
BRIM dah masuk ke belum..
koi tak minta BRIM...
Pejabat Hasil adalah mimpi ngeri ...hahaha...
kalau takde pasal...takyah la dtg menyerah...

ini aje kot beberapa news trending minggu ni...

okaylah..berjaya dan update blog yang dah bersawang dengan dasyatnya...
walupun takde isi-isi penting pun dalam ni...
jadilahhhh...







0 comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

I will follow youuu....

babab.net

apesal traffic??