Rindu Blogging

Seriussss...

Sangat sibuk sampai terabai blog koi ni...
Rasa nak make up blog....dan buat perubahan sesikit...
Tapi...masa itu lebih mahal dari emas..huhu...
Emas mahal macam mana pun...
Boleh juga dibeli...1gram..5gram...
Masa??
1 saat pun tak dapat dibeli...

Sibuk 1.

Tolong suami kerja2 di sebalik tabir projek...key in purchasing...buat site diary dan lain lain

Sibuk 2.

Isi tender untuk projek baru...huhhhu...dah lama tak isi harga...melilau bin terkial kial...

Sibuk 3.

Business Hai O la....aka ProjekSTG. Memang sibuk juga...tapi koi suka kalau sibuk dengan ProjekSTG ni  .

Begitu la seadanya...
Yang lain lain tu...sama la macam manusia biasa juga...
Hantar anak sekolah...prepare sarapan...masak tengahari..suap anak yang kecik2...ambik anak sekolah..siapkan dorang untuk sekolah agama...hantar sekolah agama...jemput pula..ajar buat kerja sekolah..phewww...malam dah hari...

Next day pun sama juga...full!! Serius tak rasa nak tengok drama kat TV3...huhuhu...

Takpelah...bersusah susah dahulu...dah tua nanti tengok la TV Al Hijrah tu sepanjang hari...takde siapa larang...hahaha





3 Comments

  1. Tertanya2 juga ke mana gerangan Nafisa menghilang.

    Sweetnya.. berkolaborasi dgn suami. Moga sukses apa yg diusahakan.

    ReplyDelete
  2. Kesibukan aok tu semer koi nampak mcm ciri-ciri nak menuju ke arah kejayaan tu. All the best ye aok.

    ReplyDelete
  3. sama la sibuk..tp syg lebih skit kat blog ni...so kena usahakan jugak agar berupdate selalu..salam kenal..

    ReplyDelete

terima kasih la weiii...