Ke laut...

Dah berapa minggu dah tak menulis...
Betul betul ke laut mood perginya...
Langsung tak boleh nak keluarkan idea walaupun ada bahan. 

Apa ya nak cerita?
Oh ya...
MY dah dapat dos pertama vaksin...
Mama Yan dan suami dapat hari dan tempat yang sama... so sekali jalan aje la... waktu pun sorang 11, sorang 11.30 pagi...

Takde gambar kat booth "Saya Sudah Vaksin"...
Sebab nak cepat...
Lapar sudah....

Apa lagi nak tulis ni? Tu je kot... mood lari kat tik tok agaknya...hahaha...







11 Comments

  1. Hehe Tik Tok pula ya.
    Harap kembali mood berblog.

    ReplyDelete
  2. Tahniah dah dapat vaksin
    ke laut bolehlah menagkap ikan

    ReplyDelete
  3. Tahniah . Semoga diberikan kesihatan yg sihat sejahtera

    ReplyDelete
  4. Alhamdulillah dapat vaksin dah. Ohh jauh ke tiktok rupanya :)

    ReplyDelete
  5. Biarlah mood tu tengelam di laut. Cari mood baru di darat.

    ReplyDelete
  6. Tahniah settle 1st dose.. Kena seru semula mood yang hilang di lautan tu MY.

    ReplyDelete
  7. berdebar nak tunggu dos kedua pd 1 sept nanti...

    ReplyDelete
  8. alhamdulillah, nanti baliklah dari laut tu ye hehe

    ReplyDelete
  9. Hehe ke laut boleh jalan2 menikmati pemandangan...

    Hehe main tiktok ya? Cik TK pun dah mula berjinak-jinak dengan tiktok

    ReplyDelete

Terima kasih, jap lagi MY approve ya :-)