Showing posts with the label ayai illusiShow all
Bandi Amuk & Ayai Ilusi Jadi Duta Kempen BN Parlimen JB
Pin it

JOHOR BAHARU: Dua artis terkenal, Bandi Amuk dan Ayai Ilusi, menawarkan diri secara sukarela untuk menjadi duta kempen pilihan raya umum ke-13 (PRU 13) Barisan Nasional (BN) Parlimen Johor Baharu. Bandi Amuk atau nama sebenarnya, Nasabandi Jumaat dan Ayai Ilusi atau nama sebenarn…

Read more
Legend Retro Nite 2012
Pin it

jualan tiket pakai table table tu..maknanya ada makan makan sekali la...nyum...jom..sambil makan makan kita dengar orang nyanyi....hehe...tp jgn lupa baca doa makan pulak nnt... sape sape berminat boleh kontek Effa : 072347145 / 013 675 5445

Read more
Bila bos datang site...
Pin it

memang best bila bos koi skang ni datang site...meriah site dengan celoteh dia...budak2 sub workers ni lagilah suka..sebab en ayai ni memang murah hati and friendly orangnya....tiap kali datang sure beliau akan bawakkan apa-apa buah tangan untuk dijamu pada pekerja. yang pasti tiap kali datang…

Read more

hari tu koi sibuk2 nak berenti kerja...skang koi dah dapat keja baru dah pu...walaupun kompeni tempat koi baru bekerja ni tak se'gah' kompeni lama..tapi dalam masa seminggu ni koi rasa agak bahagia di sini... kalau nak banding memang tak patutla banding sebab kompeni lama tu dah bertapak …

Read more