Showing posts with the label resepi sambalShow all
Apa ada pada gambar?
Pin it

Hari ni takde apa nak tulis. Nak buat photo diary... tapi ada beberapa keping je gambar dalam handphone. entahla... kebelakangan ni asyik lupa je nak ambil gambar.. Kesudahannya, Takde bahan nak up entry kat blog. adan uke! Tumis lombok ni suami MY punya resepi... Time takde lauk atau lauk yang ada…

Read more
Sambal Belimbing Hitam the Recipe...
Pin it

Dah lama tak buat sambal belimbing hitam sejak bersalinkan baby Mirzan. Maka kata bersalin operation tak boleh makan asam belimbing... Tajam katanya... Hmmm.... Adakah ketajamannya boleh membelah parut czer? Wallahualam... Dah dikata jangan makan...so takpayah la pertikaikan...ye takk?? …

Read more