award from kta tinggi with love...
Pin it

si Anis ada tag koi untuk award...tp koi pun tak tau apa function award ni..tapi koi berkenan hok ni...thanks la anis yer..lain kali tag la lagi... blog koi mungkin takde juta juta UV...muka koi jer yang terdedah kepada sinaran UV adelah...mungkin takde value yang tinggi...input dari mangga …

Read more

Hari Khamis baru-baru ni site koi ade kes pulak...kurang ajor punye budak..masuk site koi dengan tak bagi salam..tak mintak izin..takdela nak minta ampun nenek...cucu tumpang buat kerja kerr...alih alih belasah bangladesh koi...menyirap betul..rasa cam nak lempang jer..tapi sah sah kederat dia lebi…

Read more
misi mencari kerja baru..
Pin it

Bila nak dapat kerja baru nih...satu kompeni pon takde panggil koi gi interview...last koi pergi interview kat NIOSH beberapa bulan yang lalu...pastu tak penah dah...dah jenuh menghantar resume dan memohon melalui jobstreet... Koi bukannye dah boring kerja kat sini...tap kat sini dah tak banyak k…

Read more
sakit gigi
Pin it

Dah 3 ke 4 hari koi sakit gigi sebenarnye..tapi taklah sesakit hari ni..kenapa sakit gigi? Tak gosok gigi ker?? Siapa cakap tak gosok...dah gosok 3 kali sehari dah pun...tapi dia nak sakit juga koi nak buat mana gaya?? Gigi koi ni walaupun tak putih melepak...tapi dari segi ketahanannya..InsyaAlla…

Read more