Dah nak siap..tapi tak siap siap...
Pin it

tapak dah siap rolled dgn crusher run..patutnya hari Rabu lepas dah buat CBR test..tapi pagi tu hujan..so tunda jadi Hari Isnin, 1 Oktober ni. Mudah-mudahan dipermudahkan Allah untuk segala-galanya. Dah nak hujung-hujung ni banyak aje benda yang tak siap...siap 1 kerja...bertambah lagi 2 ke…

Read more
SUBHANALLAH….ALANGKAH MENAKJUBKAN SEL2 YANG ADA DALAM BADAN MANUSIA….
Pin it

forward emel tahun 2009 Gambar-gambar berikut telah dirakam menggunakan mikroskop elektron pengimbas (SEM). Saiz mikro organ-organ badan manusia telah diperbesarkan sebanyak lebih kurang 250 000 kali ganda.  Telur/Ovum dengan sel korona Sperma di atas telur / ovum Sel kanser p…

Read more
I got double red line again :D
Pin it

Rasanya...bagi kaum kaum isteri...mmg sgt familiar dengan makna double line ni...alhamdulillah... Jadual ni merupakan kalkulator online mengira jangkaan tarikh bersalin.. masuk ajer tarikh 1st day kali terakhir datang bulan...pastu tekan kira....ruttt..truuurtttt...kuar cenggini...…

Read more
Luahan hati : Untuk orang 'kejut' sahaja...
Pin it

Sekarang ni kepala tengah berserabut sebab semua projek ni nak disiapkan secepat yang di luar jangkaan fikiran..hahaa...boleh ker...masalahnya kalau ade duit boleh jer....sekarang ni masalahnya takde duit....payment belum masuk lagi...nak rolling dah takde sumber...semua modal yang ada dah habis b…

Read more