Berat versus Bulan.
Pin it

Sajelah waktu rehat ni kan takde kerja..koi pun dah lama tak buat carta-carta, graf graf ni semua..tergatal plak tangan ni... Ni carta tumbesaran koi yer...apa yang dapat kita lihat dalam carta ini adalah...pertambahan berat badan adalah berkadar terus dengan minggu kandungan. Semakin kandunga…

Read more

Kelmarin bos panggil, bagitahu yang khidmat koi tak lagi diperlukan selepas ni...hmmm....sedih ke koi...susah hati ke koi...ntahla...perasaan bercampur baur. Perancangannya memang nak cari kerja baru after deliver..yelah company pun dah takde projek besar cam dulu..yang ada projek2 kelas F jer. Kel…

Read more

Koi ada iklankan untuk jual softcopy Jadual Kadar Harga..tapi bukanlah koi nak berniaga sangat dengan ilmu ni pun..walaupun dulu koi beli juga dengan orang. Adalah 3 kali kot yang betul-betul koi mintak duit sebelum forward file softcopy. Itupun RM10 je utk 3 Kadar Harga. Masa koi beli satu softcpy…

Read more
Menghitung hari...
Pin it

Skang koi sedang menghitung hari-hari untuk melahirkan anakanda yang ke tiga ni...hmm..berdebar-debar pulak rasanya. Paling tak sanggup bila ingat-ingat balik kesakitan masa kena jahit tu....adesss...baru teringat je dah nyilu dulu...belum jahit lagi ni. minggu ni dah masuk minggu ke 37...tgh bua…

Read more