hari ni masuk sebulan sudah koi melahirkan anak ke 3..jadi hari ni nak kena pergi check up anak kat klinik..adoilah...tak terbayangkan betapa lasaknya abang-abangnya tu kat klinik kejap lagi ni. perkembangan terkini koi...berat koi dah menurun kepada 65kg..yahuuu...kira okla tu kan...kurang dari …

Read more

Alhamdulillah...koi dah selamat bersalin anak ketiga pd 25 mei hari tepat jam 6 petang. Koi dah keluar wad, tapi baby masih dalam jagaan hospital. kenapa? koi pun tak paham sgt kenapa??? koi belum berpeluang susukan si kecik tu. tak boleh nak direct bf sbb byk sgt wayar la..tiub la...kat badan..cuc…

Read more
Tahlil kat Opis
Pin it

masing-masing tunjuk skill memasukkan telur dalam uncang Petang karang lepas Asar bos ada buat tahlil sikit kat opis. Dah lama niat nak buat tahlil, sejak pindah dari Danga tahun lepas lagi dah nak buat tahlilnya..skang barulah tercapai hasrat dan cita-citanya. Bos tempah katering je untuk m…

Read more
Dapat hadiah cinonet..!
Pin it

koi suka bila tengok dalam peti surat ada surat. Tak sabar sabar tgk surat apa..bila tgk bil Astro, Bil IWK, Bil TM..buat tak tahu je. Tunggu En Suami yang bawak masuk hahaha... Semalam dapat hadiah dr Enchanteur...kiut sesangat. EDT dalam botol 1.8ml. Bolehla buat bekal dalam beg tangan.

Read more