Kuning...
Pin it

Balik dari hospital hari Rabu, 24 Sept... Esoknya hari Khamis nurse datang... Dia suruh bawa baby check darah kat kk... Sebab baby nampak kuning... Haiyaa... Semua anak anak koi tak terlepas dari masalah jaundice ni... Bosan betul.. Nnt kena masuk wad... Duduk bawah lampu biru... Kalau k…

Read more
Kembara bersalin kembar part 4
Pin it

Hari ke2 bersalin... Koi rasa ok sikit... Dah boleh bangun pergi toilet dengan senang hati... Sebab hari kedua dah buka tube urine tu... Tapi ini semua bergantung pada ubat tahan sakit... Kalau power ubat tu dah nak habis... Means lagi setengah jam nurse nak dtg bagi ubat... Dah start la be…

Read more
Kembara bersalin kembar part 3
Pin it

Sambungan dari part 2... Sampai kat ward... Koi rasa nak tido je.. Sembang sembang sikit dengan en.suami.. Tanya dia.. Dah tengok anak? Dia kata dah... Dah siap azankan... Siap hantar ke nicu... Doktor nak pantau jantung dan paru paru dia... Sbb dia kan lahir awal beberapa minggu... La…

Read more

Stretcher sampai... Koi pun naik atas stretcher tu... Sbb dalam list nama koi nombor 1 utk operation hari ni... Sebaik je koi nak ditolak.. Telefon kat ward pun berbunyi.. OT telefon...minta delay ada emergency case... So...koi pun ditolak kembali ke bilik... Tak lama lepas tu.. …

Read more