Gegar Vaganza Musim 4 - 2017
Pin it

Dah masuk musim ke 4 dah Gegar Vaganza... Juri pulak DatoRamli MS...HettyKoes Endang dan Dato Chef Wan. Wahh...Chef Wan dah dapat profesor... Persembahan pembukaan tadi Abang Ayai dengan Siti Nordiana dengan Azharina Azhar...mereka ni kan juara dari musim pertama hingga ke 3.. Persembahan …

Read more
Kuih Bakar Keledek Ungu
Pin it

Kelmarin adik MY balik dari kampung halaman kami kat Raub tercinta... So ayahbonda menitipkan keledek ungu... Tak tau nak buat apa sebab keledeknya kurus tinggi belaka macam Mama Yan masa muda...hahaha Tak sesuai nak goreng... Keledek ungu yang kurus tinggi ala ala model gituu MY berh…

Read more
Carian kontraktor
Pin it

Walaupun Google banyak membantu memudahkan urusan harian.. Tapi tak semua la kena Google... Ada yang mula mula kena Google... Pastu masuk website atau portal tertentu utk dapatkan data yang kita cari... Contohnya... Koi ada iklankan nak cari staf kat fb... Pastu masuk la 1 pm kat mes…

Read more
Anak 6..gelojoh ke?
Pin it

Bila jalan2 bawa anak 5 orang... Mama Yan perasan ada je yang bisik bisik...dan ada yang senyum senyum.. Yelah... memang la MY ni gelojoh...anak ramai...muahaha.. tu diorang yg pandang pandang tu tak tahu tu.. sebenarnya ada lagi sorang tinggal dekat rumah dengan makcik dia...hihihi... se…

Read more