Pertemuan & Perpisahan Adat Dunia
Pin it

Pertemuan dan perpisahan adat hidup di dunia sementara. Ni hari last tengok dia puas puas... So ambik gambar dulu la... Buat kenangan. Terima kasih JGP 6823 kerana setia berkhidmat penuh suka duka kepada team Seri Wardati. Pernah berasap bawa ceiling board dr Kempas ke Pagoh. Ba…

Read more
Untung jadi isteri
Pin it

Yahooo...dapat duit free.. tulah..untung jadi isteri ni, sambil sambil mesin kain pun dapat duit  Yang sebenarnya...duit ni dari poket seluar cik abang Mama Yan. Selalu sebelum masuk mesin basuh...cek dulu poket seluar dia takut ada dui syiling la..pen drive la...lighter la... Kal…

Read more
Pretzel Macik N
Pin it

Dah lama juga tak tulis blog secara konsisten... tu yang asik lupa nak ambil gambar food. Bila teringat dah habis. Bila teringat dah tinggal lagi dua tiga suap... hahaha Masa mengandung anak kembar tahun 2014...pernah la termengidam auntie Anne's Pretzel ni. Sebab kat Skudai ni takde...kir…

Read more
Menyulam pokok getah
Pin it

Ni entry saja saja sebagai e-diary aje la kiranya...Nanti senang MamaYan nak throwback tarikh tanam pokok getah. Dan yang sebenarnya pun, kami pergi ni masa cuti Hari Hol Johor, 15 Oktober 2018. Sebenarnya, pokok getah yang ada ni dah besar dah... Tapi banyak yang lompong lompong. Pokoknya mat…

Read more