Netflix Movie - The Prince and Me
Pin it

Movie ni salah satu daripada favourite movie MY dan Housemates zaman zaman student universiti dulu. Ni zaman zaman tengok CD kat komputer di hujung minggu. Kami kami semua ni anak anak orang biasa je, takde la tiap minggu outing atau berseronok ronok. Jadinya, selalu la kami beli CD Movie , tak sam…

Read more
Menu berbuka puasa beli
Pin it

Angan angan ajelah kann.. nak masak tiap petang untuk berbuka. siap buat jadual kononnya. Baru hari ke tiga dah malas...hahaha Hari ke empat puasa,  MY dah kirim suami tolong belikan makanan di kedai. MY kirim belikan nasi beriani, pulut panggang dan puding sagu berkuah untuk anak anak pula, dioran…

Read more
Happy birthday yang ke 5 Mijan
Pin it

Masa balik kampung awal puasa hari tu... Sempat la potong kek hari jadi Mijan. Mijan lahir pada 4.4.2017. Jadi, tahun ni, genap la 5 tahun umur adik Mijan. Beli kek coklat kosong, Kemudian beli hiasan patung Spongebob... Kali ni beli kek kecik je... Jadila sikit sikit sorang. MY pun makan sepotong …

Read more
Majlis berbuka puasa keluarga Seri Wardati
Pin it

Dah berapa minggu dah tak menulis, Tak sempat nak menulis... Banyak kerja dan banyak benda pula nak buat dalam bulan puasa ni. Entry kat draft tu, harap-harap tak basi berkulat lah time mood dah ada nanti. Mama Yan dan suami ajak staf dan family mereka berbuka puasa sama sama hari Sabtu lepas. Kami…

Read more