Showing posts with the label birthday anakShow all
Birthday abang
Pin it

Birthday abang sebenarnya 6 haribulan 5, tapi lewat sikit buat sambutan. Sebab masa hari jadi dia, Kami semua dalam perjalanan pulang dari Raub ke Johor, Sampai rumah dari percutian panjang memang banyak benda yang nak diurus. Kain baju, rumah, kerja sekolah last minute dan lain lain lagi. Hari Aha…

Read more
Happy birthday yang ke 5 Mijan
Pin it

Masa balik kampung awal puasa hari tu... Sempat la potong kek hari jadi Mijan. Mijan lahir pada 4.4.2017. Jadi, tahun ni, genap la 5 tahun umur adik Mijan. Beli kek coklat kosong, Kemudian beli hiasan patung Spongebob... Kali ni beli kek kecik je... Jadila sikit sikit sorang. MY pun makan sepotong …

Read more
Happy 13th birthday abang
Pin it

Semalam  potong kek hari jadi abang yang ke 13.  Dah besar dah anak sulung Mama Yan.. Dah remaja dah... Lahir awal 10 hari dari tarikh jangkaan dengan kaedah normal tapi dengan bantuan induce sebab mama dia darah tinggi. Birthday abang sulung, Tapi yang kecoh nak tiup lilin adik yang bongsu. Lepas …

Read more
Selamat Hari Jadi Kembar
Pin it

Semalam, genap 6 tahun kelahiran anak kembar Mama Yan dan suami. Inilah satu satunya pasangan kembar dalam keluarga MY & suami. Tak tahulah baka daripada belah mana yang menyumbang genetik kembar ni. Ataupun tak perlu genetik, kalau Allah nak bagi, maka dapatlah. Masa mengandungkan mereka dulu…

Read more
Birthday Abang Mukhlis..
Pin it

last week birthday anak MY si Abang Mukhlis… tak buat majlis sambutan pun…macam tiap2 tahun..kami sambut anak beranak ajer…potong kek…makan2 kat luar… ni birthday abang mukhlis yang ke 4. Umur 4 tahun, tapi bercakap macam budak dah sekolah. pot pet pot pet..pening nak melayan. semoga anaka…

Read more
Birthday umar dan kisah keknya...
Pin it

Sempena cuti hari buruh aku balik kampung suami aku kat Felcra Sekijang, Segamat. Oleh kerana birthday Umar Mukhlis 6 hb 5 dan birthday ayahnya pulak 3 hb 5...adik beradik suami aku semua sepakat nak goreng2 mee buat minum petang adik beradik...aku tak kisah..aku ikut jer... Pastu aku beli ke…

Read more