Showing posts with the label birthday anakShow all
Happy birthday Moq
Pin it

Hari ni hari jadi Moq yang ke 13. Takde hadiah apa apa... Cuma belikan kek Bakers Cottage dan pizza aje.  Rasa macam baru je naik ambulan dari Hospital Kulai ke Hospital Sultanah Aminah. Masa MY nak bersalinkan Moq dulu, MY pergi ke hospital Kulai sebab taknak bersalin di Hospital Sultanah Aminah y…

Read more

Semalam... Masa tengah sapu beranda rumah.. Dengar remaja perempuan jerit jerit lalu depan rumah... MY ingatkan kenapa... Rupanya ada 3 orang budak perempuan balik sekolah...2 orang kawan dia tu tabur dia dengan tepung.... Budak Sekolah menengah kat area taman MY ni.. Mama Yan pun apalagi..…

Read more
9th Birthday Aril
Pin it

Alhamdulillah..  hari ni genap 9 tahun umur Aril.  nasib baik tak terlupa hari jadi dia tadi...  Dah tengahari baru teringat.  terus whatsapp ayah dia minta beli kek Aril malam nanti.  birthday umur 4 tahun. Masa tu minat betul dia dengan Doraemon. Tapi kenapa lilin 3 aje?? Kat klinik kesihatan mas…

Read more
Birthday abang
Pin it

Birthday abang sebenarnya 6 haribulan 5, tapi lewat sikit buat sambutan. Sebab masa hari jadi dia, Kami semua dalam perjalanan pulang dari Raub ke Johor, Sampai rumah dari percutian panjang memang banyak benda yang nak diurus. Kain baju, rumah, kerja sekolah last minute dan lain lain lagi. Hari Aha…

Read more
Happy birthday yang ke 5 Mijan
Pin it

Masa balik kampung awal puasa hari tu... Sempat la potong kek hari jadi Mijan. Mijan lahir pada 4.4.2017. Jadi, tahun ni, genap la 5 tahun umur adik Mijan. Beli kek coklat kosong, Kemudian beli hiasan patung Spongebob... Kali ni beli kek kecik je... Jadila sikit sikit sorang. MY pun makan sepotong …

Read more
Happy 13th birthday abang
Pin it

Semalam  potong kek hari jadi abang yang ke 13.  Dah besar dah anak sulung Mama Yan.. Dah remaja dah... Lahir awal 10 hari dari tarikh jangkaan dengan kaedah normal tapi dengan bantuan induce sebab mama dia darah tinggi. Birthday abang sulung, Tapi yang kecoh nak tiup lilin adik yang bongsu. Lepas …

Read more
Selamat Hari Jadi Kembar
Pin it

Semalam, genap 6 tahun kelahiran anak kembar Mama Yan dan suami. Inilah satu satunya pasangan kembar dalam keluarga MY & suami. Tak tahulah baka daripada belah mana yang menyumbang genetik kembar ni. Ataupun tak perlu genetik, kalau Allah nak bagi, maka dapatlah. Masa mengandungkan mereka dulu…

Read more
Birthday Abang Mukhlis..
Pin it

last week birthday anak MY si Abang Mukhlis… tak buat majlis sambutan pun…macam tiap2 tahun..kami sambut anak beranak ajer…potong kek…makan2 kat luar… ni birthday abang mukhlis yang ke 4. Umur 4 tahun, tapi bercakap macam budak dah sekolah. pot pet pot pet..pening nak melayan. semoga anaka…

Read more
Birthday umar dan kisah keknya...
Pin it

Sempena cuti hari buruh aku balik kampung suami aku kat Felcra Sekijang, Segamat. Oleh kerana birthday Umar Mukhlis 6 hb 5 dan birthday ayahnya pulak 3 hb 5...adik beradik suami aku semua sepakat nak goreng2 mee buat minum petang adik beradik...aku tak kisah..aku ikut jer... Pastu aku beli ke…

Read more