Thursday, September 23, 2010

mencuri di Al-Ikhsan - VIDEO KLIP




video kat atas ni koi linkkan dari youtube...tgk dr gaya..dorng rakam dr handfon masa tgk balik cctv kat outlet...

adess..kesiannyer budak outlet...sbb koi ni penah menjadi sebahagian dr keluarga al ikhsan...koi tau jugak la sesikit keadaan outlet ketika musim perayaan hampir tiba...mmg sgt2 penat dan tak larat nak serve customer apalagi nak jaga setiap satu barang yg ada dalam outlet...

koi baca setiap satu komen yg ditinggalkan di youtube...macam2 komen...ade yg kata padan muka..sbb tak bayar zakat..kurang asam betul..koi rasa cam nak scan sijil penghargaan pengeluar zakat terbesar negeri johor kat bilik bos al ikhsan tu...taruk kat youtube balik....ada yg cakap padan muka kat staff al ikhsan...adoila...tak baik macam tu...

sepanjang koi keje al ikhsan..ada sesetengah budak kedai tu ade degree weh...tp belum ada rezeki nak dapat kerja yg sesuai...ada yg kata makan gaji buta...jgn cakap kalau kita tak berada di tempat diorang...yelah...komen bukan susah pun nak tulih...org pun tak kenai kite melalui nickname yg dipaparkan...so, nak kutuk2 apa2 pon takde la rasa bersalah...

tp koi doakan orng yang melakukan kerja2 mencuri kat al ikhsan mendapat balasan yang setimpal di dunia dan akhirat...AMIN YA RABBAL ALAMINN...


5 comments:

Hazwan said... [Reply]

hai pencuri....insaf la

dianafisa81 said... [Reply]

hazwan: org camni,selagi tak kantoi...takdenye nak insaf

HaNya Aku.. said... [Reply]

batul tu.. kurang ajo punye perompak

Tomato Gurl's Life said... [Reply]

kurang hajar pencuri ni..semua anggota badan lengkap..xleh ker guna kudrat cr rezeki yg halal..

dianafisa81 said... [Reply]

cik tom:kalo satu hari nnt anggota yg lengkap tu Allah tarik...haa...masa tu diorang tahulah..

Sale! Sale! Sale!

Dapatkan pelbagai barangan di Seri Sekijang Blogshop...
Legging kanak-kanak, Cawan Giacomo, Handmade Chocolate, Homelife, kitchen wallpaper, cartoon cutlery, kitchen tools, Gift Box, Serving tray, Fridge magnet preloved item

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

I will follow youuu....

busuk.org

apesal traffic??