Wednesday, May 14, 2014

Kejelitaan hak milik setiap insan

Bagi koi Kejelitaan bukan hanya pada pada paras rupa...
Juga pada hati...barulah sempurna jelitanya. Kalau tak...tak lah sejelita mana pun kalau suka tabur fitnah sana sini...suka cakap kotor..suka merendah rendah kan orang lain...membuka aib org dengan sengaja dll.

Kalau korang masih ingat...tagline kejelitaan hak milik setiap insan ni diungkapkan oleh Dr. Becky M Leogardo. ..pengasas kosmetik NV. Koi tulis NV je sebab tak reti eja sebutan penuhnya...muehehhe....

Kosmetik mencerah dan menghilangkan jerawat yang sangat mahal dan berkesan di meletop sekitar koi tahun 1 di UTM. Tapi masa tu koi hanya mampu pakai krim fair and lovely je...Lepas kemeletopan NV ni...barulah keluar siri yang pengusaha melayu macam Felisa Kosmetik...de wajah...NV Dato Sosilawati (Allahyarhamah-semoga Allah mencucuri rahmat ke atas roh nya)

1 of my friend guna produk Becky M Leogardo (BML) ni...memang berkesan.  Daripada masalah jerawat super kronik...memang boleh hilang. Licin dan putih lepuk la kulit...tapi student kan....masa dapat loan...beli. ..habis loan...jerawat naik semula.  Tunggu next loan. Pagi pagi dah bangun. ..masuk bilik air sebab banyak jenis dan aturan penggunaan produk tersebut untuk dituruti. Yang nak sapu sapu..yang urut arah atas sahaja...yang nak bilas...adusss....

Apapun koi sangat bersyukur dengan kulit muka koi yang jarang sekali disinggahi jerawat walaupun takle segebu mana...dah cukup jelita dah ni sebab tak perlu habiskan ratus ribu RM untuk rawatan kulit muka. Cuci pakai sabun mandi pun dia tak protes apa apa. ..Sekarang koi pakai pencuci muka safi rania je...selain itu. ..memang tak rajin.

3 comments:

Nad MamaZN said... [Reply]

ada lagi ke ek felisa skrg ni? cam xpenah nmpk je...saya pun pakai safi je..alhamdulillah ok :)

Diana Rashid said... [Reply]

selalunya yang pakai ada cara ni mesti produk mahal..cara satu,cara kedua,sampai setengah jam dok dalam bilik air kerja belek muka je..pakai yang murah je..Nivea..tu pun picit sikit2..takut habis..kedekut punya pasai..hahhah

Kesuma Angsana said... [Reply]

KA pakai yg biasa2 aje .. ok dah !

Sale! Sale! Sale!

Dapatkan pelbagai barangan di Seri Sekijang Blogshop...
Legging kanak-kanak, Cawan Giacomo, Handmade Chocolate, Homelife, kitchen wallpaper, cartoon cutlery, kitchen tools, Gift Box, Serving tray, Fridge magnet preloved item

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

I will follow youuu....

babab.net

apesal traffic??