Wednesday, October 19, 2016

OKTOBER 2016

ya Allah...lamanya tak menulis dalam blog ni...
bukannya takat bersawang...siap jadi sarang apa dah ni...hahaha
serius...takde idea nak tulis...
kadang2 bila kepala dah landing atas bantal...macam2 idea rasa nak tulis..
tapi dengan mata separa terbuka...
butang keybod pun nampak macam bantal...

sekarang koi dah keje fulltime kat opis kitorang...
aah...opis kitorang...
Suami buat keputusan untuk sewa 1 opis...
tak jauh dari rumah...dalam kurang 5 minit naik kereta dah sampai...
tak boleh nak buat kerja dalam opis kecik kat rumah tu..
sbb anak2 asik masuk aje...
lagi satu susah nak jumpa sub kontraktor..
kalau ada opis...boleh jumpa kat opis je...

nak simpan drawing pun dah tak muat kat rumah...
so mmg terpaksa sewa opis la juga...

sekarang ni tengah run projek sekolah agama kat bukit pasir...muar..
oklah...projek kecik kecik,,,
berkecil kecil dahulu...
nnt lama lama besar la...macam koi....hahaha

ProjekSTG hai O pun dah lama tergendala....
sbb sibukkan kerja..
buat masa ni kitorang berdua je...belum ada kerani...supervisor...qs semua tu...
mokcik tapau semua kerja tu..
kerani, qs, secretary, akauntan, hr, engineer, tea lady...hihihi...

nak kemas meja kerja sendiri pun tak sempat ni...
apapun bersyukur...sibuk tanda ada kerja...ada kerja ada rezeki...
ok...mudah mudahan kerajinan menulis di blog kembali mekar....
aminn..

2 comments:

Miss Mirror a.k.a Sam said... [Reply]

Wah3!. Dasyattt!. Berbangga Kak Mirror dengar Nafisa dah run a business, ada opis sendiri. Moga terus sukses!!.

Adam said... [Reply]

Lamsnya tak update blog

Sale! Sale! Sale!

Dapatkan pelbagai barangan di Seri Sekijang Blogshop...
Legging kanak-kanak, Cawan Giacomo, Handmade Chocolate, Homelife, kitchen wallpaper, cartoon cutlery, kitchen tools, Gift Box, Serving tray, Fridge magnet preloved item

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

I will follow youuu....

busuk.org

apesal traffic??