Showing posts with the label marriage worldShow all
Persediaan lelaki sebelum kahwin
Pin it

Saja nak share kat blog ni. Setuju juga dengan apa yang penulis ni tulis di twitter beliau. Tapi rezeki setiap orang tak sama... Dan ye.. Memang tak sama langsung dengan permulaan hidup berkeluarga Mama Yan. Barang dalam rumah MY dulu, beli secara ansuran dan beransur ansur. Mula mula beli peti sej…

Read more
Abang, tak habis la...
Pin it

Hahaha... ni dialog di awal awal perkahwinan... Masuk 5 tahun usia perkahwinan... "Abang tak habis ya...bak sini saya habiskan"

Read more
Demam raya
Pin it

Nak ajak en. Suami pergi beraya..tapi beliau demam pula. Langsung x larat bangun. Kesian...semalam kerja half day, hari ni cuti terus. Dah lama tak demam sekali demam, tumbang. Cepat baik ye...nak gi open house ni

Read more
Hadiah hari jadi yg ke 29
Pin it

Selama hampir 5 tahun aku menjadi isteri kepada encik suamiku... inilah tahun pertama dia bagi aku hadiah...hahaha.. kelakar betul sebab aku buat countdown untuk harijadi aku kat dalam henfon dia... siap ingatkan lagik...en suamiku ini bukanlah seorang yang kedekut tapi dia tak berapa kisahkan be…

Read more