Showing posts with the label Ji Chang-wookShow all
Korean Drama : Lovestruck in the City
Pin it

Dah habis dah cerita Lovestruck in the City kat Netflix tu... Okayla... drama ringan je... boleh la nak tengok sambil senyum senyum layan jiwang karat. Tapi jangan tengok dengan anak anak bawah umur pula, banyak kissing scene. Cerita ni agak unik, kononnya diorang ada jalani soal selidik tentang c…

Read more
Korean Movie : Fabricated City
Pin it

Yeahhh...berjaya akhirnya menonton filem Fabricated City lakonan Ji Chang Wook ni..  Hari tu dapat download dari telegram... tapi tak reti setting tulisan sarikata dia. Jadi tulisan tu tak selari dengan percakapan. Heh..tertekan betul nak tengok. Semalam godek godek Youtube..jumpa pun. Siap English…

Read more