Showing posts with the label korean movieShow all
Korean Movie Pipeline
Pin it

Sambil lipat kain tadi, MY menghabiskan sambungan Movie Korea yang dah tak habis habis tengok dari bulan lepas. Habis juga akhirnya. Tapi tengok sambung sambung, bila nak share kat blog, memang tak ingatlah. sebab memori tentang cerita tu dah tak fresh,..hahaha... Kali ni tak layan Netflix, sebal…

Read more
Pelakon Korea Gong Yoo
Pin it

Gong Yoo ni pelakon Korea pertama yang MY tahu nama dan muka, Ni semua sebab tengok Train to Busan lah.. Sebelum tu mana tengok sangat drama atau filem Korea.. Kalau tengok pun, lepas tu terus lupa. Tapi movie Train to Busan tu MY rasa macam best sangat sangat... terus la tengok drama dan filem Kor…

Read more
Korean Movie : Fabricated City
Pin it

Yeahhh...berjaya akhirnya menonton filem Fabricated City lakonan Ji Chang Wook ni..  Hari tu dapat download dari telegram... tapi tak reti setting tulisan sarikata dia. Jadi tulisan tu tak selari dengan percakapan. Heh..tertekan betul nak tengok. Semalam godek godek Youtube..jumpa pun. Siap English…

Read more
#Alive with Mama Yan
Pin it

Hari tu ajak suami tengok filem Korea tajuk #Alive tu... Tapi dia nak habiskan drama dia dulu.  Orang lelaki kannn.... Tak boleh tengok banyak banyak dalam satu masa... Otak diorang takleh digest banyak banyak benda dalam satu masa....Hahaha... So Mama Yan ajak anak anak lah teman tengok movie. S…

Read more