Showing posts with the label staycationShow all
Tanjong Puteri Golf Resort Cafe
Pin it

Dah dekat dua minggu dah rupanya gambar gambar ni dalam draft. Tak tertulis tulis lagi ceritanya... Masa suami MY main golf di TPGR, MY request nak check out lambat sikit, Tapi dia kata tak dapat sebab dah ada orang nak masuk lepas tu.  Terpaksalah check out dulu bawa anak anak sebelum suami Mama Y…

Read more
Staycation Tanjung Puteri Golf Resort, Pasir Gudang
Pin it

Suami nak main golf di Tanjung Puteri, Pasir Gudang, semalam.. Tapi dah deal dengan kawan kawan seminggu awal. sebab suami belum pernah main golf kat Tanjung Puteri, Dia google dulu tempatnya.. Tengok tengok ada resort.. "Golf Tanjung Puteri ni ada resort la mama" "Nak ikuttttt.... …

Read more