Pressure Cooker? Wow!!
Pin it

rumoah aok orang ade pressure cooker..?koi teringin nak memiliki nyer..akan tetapi..koi bukannyer rajin sangat nak memasak...kalu koi suarakan hasrat hati koi untuk memlikinya pasti akan ade objection daripada En. suami kerana si pressure cooker tersebut berkemungkinan akan menjadi tukun tiruan pen…

Read more
Samsung Corby II
Pin it

last night kuar makan roti canai...pasal hari awal lagi..pergi kedai henpon konon nak hantar repair henpon sony erickson koi yang dah rosak tu...org kedai tu check..dia kata...cable rosak..tepon sliding mmg akan rosak benda tu dulu kalau digunakan secara hyper active..kos nok repair pulak adelah da…

Read more
Bila bos datang site...
Pin it

memang best bila bos koi skang ni datang site...meriah site dengan celoteh dia...budak2 sub workers ni lagilah suka..sebab en ayai ni memang murah hati and friendly orangnya....tiap kali datang sure beliau akan bawakkan apa-apa buah tangan untuk dijamu pada pekerja. yang pasti tiap kali datang…

Read more
biar mimpi sampai ke bintang...
Pin it

tadi ntah macam mana boleh terlayan pulak citer 'biar mimpi sampai ke bintang' telemovie kat astro ria...best la jugak citer tu..kelakar ada...sedih ada...nilai kekeluargaan ada...dan yg paling penting...sarikata pun ada sbb tak paham sangat apa yang Randy pandalila tu cakap... comel bet…

Read more