Kecanggihan adakalanya Mengaibkan
Pin it

kecanggihan dunia teknologi dan maklumat hari ni agak menakutkan. terlalu banyak rakaman rakaman aksi yang tak sepatutnya tersiar dalam internet. Selebriti, VIP, Menteri, pelajar, ahh..sesapa ajelah..tak terkecuali..bila bila dan di mana saje boleh menjadi mangsa. Kadang2 pelik juga apa ke sengal …

Read more
Telekung Travel Warna Purple Yang Cantik...
Pin it

Mama Yan baru beli jer, telekung travel ni..terguda sebab cute amat. kecik jer...tak sampai separuh saiz majalah pun..boleh la nak bawak ke site...senang sikit..takla penuh beg kerja Mama Yan. sekarang ni pun rupanya dah macam beg orang nak pergi hiking. tapi kegembiraan MY menerima telekung …

Read more
Makanan Tradisi Bugis : Burasak
Pin it

Read more

korang perasan tak ada air kotak Dutch lady yang satu jenis tulis Kids, satu lagi tulis School. haa...beli air kotak tu..pastu kumpul2 huruf untuk form perkataan LESS sugar atau CALCIUM atau OMEGA...setelah susah payah berpenat lelah koi mengumpul huruf, bila baca lagi sekali borang peraduan...seka…

Read more