Demam raya
Pin it

Nak ajak en. Suami pergi beraya..tapi beliau demam pula. Langsung x larat bangun. Kesian...semalam kerja half day, hari ni cuti terus. Dah lama tak demam sekali demam, tumbang. Cepat baik ye...nak gi open house ni

Read more
Aigopad
Pin it

My sweetheart belikan tablet untuk anak2. Hmm...ok jugak...takdela asik merengek nak pinjam s4 ayahnya. Ok jugak aigopad ni, boleh wifi..takat nak on fb, blog walking, tranfer maybank2u takde hal lah. Tapi anak koi gasak main game jer. Plant vs zombie, angry bird, dan seangkatan dengannya. Harga p…

Read more

Hari isnin hari tu koi dapat sms dari adik bagitau mak masuk wad. Pastu teruslah call abah tanya sebab call mak tak dapat. Abah cakap mak sihat, tapi doktor suruh rehat kat wad sebab darah tinggi dan kencing manis naik serentak. Ibu jari kaki mak pulak luka sebab tersadung. Dah sebulan lukanya ta…

Read more

Dah lama sangat koi tak bukak puasa kat luar. Rasa nya kali terakhir 2 tahun lepas kot...Buka puasa ahun 2011, itupun sebab ofis punya belanja. Bos suruh jugak datang bawak family. Dekat Good Hope Hotel. Buka puasa dengan anak kecik-kecik ni buat perut koi tak kenyang. Asyik berlari-lari je. P…

Read more