Kereta merajuk
Pin it

Kawan suami ajak temankan pergi showroom, Layan kawan...pergi ajelah. Suami pun ambil gambar kereta dalam tu whatsapp kat bininya, Hati berkenan katanya, Tapi duitnya pulak tak berkenan. tak semena mena... Kereta yang sedia ada merajuk.. Adehhh... Kuat sangat sentap ni.. Jual kang baru tahu. Tak pe…

Read more
Kenangan PRU 15  2022
Pin it

Meriah sungguh keadaan di sepanjang jalan pulang ke kampung kelmarin Kempen di sana sini.. Para peraih undi mengedarkan banner dan bendera parti. Bendera parti berkibar di serata tempat tumpuan. Alhamdulillah... Semuanya terkawal walaupun lalu lintas sedikit sesak. Tapi tak mengapa, enjoy the momen…

Read more
Missing : The Other Side MY Review
Pin it

Tajuk Drama:  Missing / Missing the Other Side / Missing : Geudeur-i Isseotda Terbitan : Studio Dragon Pengarah: Min Yeong-hong Bahasa : Korea Jumlah Episod: 12 Genre : Fantasi/Misteri Pelakon: Go Soo sebagai Kim Wook Heo Joon-ho sebagai Jang Pan-seok Ahn So Hee sebagai Lee Jong-ah Ha Jun sebagai S…

Read more
Pes Kari Laksa Segera
Pin it

Dah lama dah MY masak ni,  Tapi hilang mood pula nak menulis. Entah la.. mood mengarang tenggelam timbul ni... Hari tu MY masak laksa kari... Sebenarnya teringin nak makan mi kari.. Tapi, terambil pes segera laksa kari.. Belasah aje la.. Boleh je buat sendiri bumbunya, Tapi saja suka suka nak guna …

Read more