Wednesday, May 2, 2012

Pokok bonsai manik

Last week masa balik kampung..mak mertua koi tunjukkan hasil kreativitinya masa menghadiri kelas kraftangan anjuran KEMAS...hmmm...pastu asik suh koi join buat sama...
"mak dah beli manik banyak tu..."
haha...adoi...bukan koi taknak join..tapi bilanya masa koi nak melayan menda halus mulus ni....jadual full tiap hari...tapi balik kampung akan datang ni koi cuba bawak balik design2 yang sempat koi google dalam internet...sajelah untuk bagi lebih idea dan inspirasi...
koi bukan tak minat buat menda2 ni semua..minat...dulu2 selalu buat kerongsang....tp sebab skang dah byk sgt kerongsang yang murah dan cantik...takyah buat la..beli jer...sama jer harga...
untuk buat pokok manik ni nampak cam tak susah sangat...masuk manik...pastu pintal2...tinggal lagi nak kena ada banyak idea jer...

 kiut tak??siap ada burung bertenggek lagi..

3 comments:

Miss Mirror a.k.a Sam said... [Reply]

I rasa, I langsung tak pandai buat kerongsang2 ni semua. Pernah gak cuba buat dulu2, tp sbb tak pernah gi kursus jd hasilnya pun tak berapa mengancam. Sudahnya terus malas...:D

LydSunshine said... [Reply]

Mok mentua koi pun buat jugok bonsai manik ni. Pastu ada tak mok mentua aok buat tudung saji sulam? Tu semua ajaran KEMAS la tu. Tapi koi rasa bagus kan KEMAS ni. Koi penoh jugek blajo jait manik dgn kelas yang KEMAS buat.

Nafisa81 said... [Reply]

tudung saji yang sulam dgn reben reben...ropol-ropol tu ker??buat takat ni takde lagik...tu kalau ade tu...maunyer koi kena buat juga sebijik 2

Sale! Sale! Sale!

Dapatkan pelbagai barangan di Seri Sekijang Blogshop...
Legging kanak-kanak, Cawan Giacomo, Handmade Chocolate, Homelife, kitchen wallpaper, cartoon cutlery, kitchen tools, Gift Box, Serving tray, Fridge magnet preloved item

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

I will follow youuu....

busuk.org

apesal traffic??