Tuesday, March 19, 2013

Mother & Baby Expo


This coming Friday ada mother & BabyExpo kat Danga City Mall, Johor Bahru. Koi Tak pernah pergi expo utk baby ni lagi..kali terakhir pergi expo hartanah..tgk2 orang jual rumah..tu pun dah 5 ke 6 tahun yang lalu kot...

Sejak Best Mart dah bertukar menjadi Danga City Mall ni..belum sekalipun koi pergi ke sana. Almaklumlah, Incik Suami koi bukannya rajin berjalan sangat pun...Kalau takde sebab mmg jgn haraplah dia nak pergi. Okeh kali ni...dia mau atau tamau..koi tetap akan paksa dia pergi. Dan koi yakin dia akan setuju sbb kalau dia tanak pergi koi nak pergi sorang...dan dia tak kasinya koi pergi berjalan sensorang selain drpd ke JUSCO Taman U.

Okeh..tak sabar rasanya nak cari baju untuk adik baby...terasa macam nak scan jer tgk baby pompuan ke laki2..tapi ramai sgt kawan2 yang bila scan tak nampak 'bird' dan doktor sahkan gegurl. Sekali keluar..haa...terbanglah burung terbang....Baju, bantal, katil semua dah keler pink. Hmmmm..cari kaler putih dgn hijau ajelah.

nak cari baju malam 3 pasang, baju siang 2 pasang, tgk breast pump, nursing bra...tu je kot...kain lampin recycle abang-abangnya punye ajer....baju seluar banyak lagi..tapi dah kurang cantik....

***sebab terlalu excited nak cari barang baby, koi siap mintak cuti hari Jumaat.

2 comments:

Kesuma Angsana said... [Reply]

KA dah xde baby, but boleh jugalah beli tuk present2 kan

diana said... [Reply]

cari warna oren pun ok..mikhail dulu pun akak belikan dia warna hijau..warna pink tu semua kakak dia ya g pilih..heheh

Sale! Sale! Sale!

Dapatkan pelbagai barangan di Seri Sekijang Blogshop...
Legging kanak-kanak, Cawan Giacomo, Handmade Chocolate, Homelife, kitchen wallpaper, cartoon cutlery, kitchen tools, Gift Box, Serving tray, Fridge magnet preloved item

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

I will follow youuu....

babab.net

apesal traffic??