Monday, December 31, 2018

Alhamdulillah...Berjaya

Alhamdulillah...berjaya juga akhirnya untuk bulan Disember 2018 ni punya azam..
dapat juga la purata 1 hari 1 entry 
huhuhu..
Bukan senang rupanya..
macam mana lah blogger blogger tersohor tu boleh maintain entry diorang ?
boleh maintain rating diorang ?

Mama Yan untuk sebulan ni aje..
dalam fikiran asik fikir pasal blog post aje...
nak pos apa lagi ni...
nak up apa lagi ni...
hahaha
tak senonoh betul.

Sebenarnya,
dah bosan sikit dengan Facebook
biasa kalau mengadap FB lama lama..
baca yang boleh tambah pengetahuan aje
skrol sikit sikit..
tutup.
lepas tu macam dah malas nak up apa apa dlm tu
iklan Hai O pun dah lama takde..
hihihi
Nampak nau pemalas kannn...

untuk Januari 2019
Mama Yan berazam nak up purata 10 entry seminggu.
Tengokla nanti...



No comments:

Post Terhangat