Thursday, December 27, 2018

CIMB masih jadi pilihan


Walaupun banyak desas desus tentang ketidak selamatan simpanan dalam CIMB bank...
Mama Yan masih lagi terpaksa percaya kepada CIMB...
Yang kena hukuman pancung sampai berkecai kat atas tu...
Tak lain kerana...
Keperluan melupuskan kad yang tidak lagi digunakan.
Tukar kad kredit lagi...
Dari signature kepada Infinite.
Mungkin lebih safety agaknya...
Untuk keselamatan perbankan atas talian...
Kena lah lebih berhati hati.. 
Buat masa sekarang ni...
No more shopping atas talian...



Demi keselamatan,
Mama Yan dah reka password yang baru...
Yang gila panjang...
Yang campur huruf besar..huruf kecil...simbol...nombor...
Pastikan password, user ID dan Secure Word berbeza antara satu sama lain.
Dan jangan
Jangan tak ingat pulak nnt.
memang jadi kerja lain pula...
Semoga Allah memberkati rezeki kita semua...
Aminnn



3 comments:

Shafyqah Azahar said...

insyaAllah dah ok kot sekarang

ct cheery said...

Cheery pun stop jab cimbclick. So far duit dlm Akaun tak hilang lagi.

aryan azra said...

harap2 semua dah ok, risau juga bila ada yang kehilangan duit dalam akaun tu

Klik! Klik!

Post Terhangat